Upbeatles Record Store Day 2024 Muziekquiz

Ter afsluiting van Record Store Day 2024 spelen we op zaterdagavond vanuit platenzaak North End in Haarlem live via YouTube de Upbeatles RSD 2024 Muziekquiz. Meedoen is helemaal gratis. Teams die een gift achterlaten op onze donatiepagina bij Geef.nl, maken kans op één van de vele prijzen die we na afloop verloten. Je hoeft je NIET vooraf bij ons aan te melden, om 20.00 uur start de livestream en zo’n 25 minuten later komen wij in beeld en geven vervolgens instructies hoe je met je team mee kunt doen.

We werken met Google Forms, de formulieren – die rond de start van de livestream ‘open’ worden gezet – kun je openen door middel van onderstaande links. Per team gebruik je één formulier, dus NIET ieder teamlid een afzonderlijk formulier insturen! Bij meerdere formulieren voor dezelfde ronde van hetzelfde team, telt degene met de laagste score mee voor de eindstand.

Upbeatles online pubquiz

Live quiz: hoe werkt het?

Om deel te kunnen nemen aan de Upbeatles RSD 2024 Muziekquiz heb je sowieso een (stabiele) internetverbinding nodig. Daarnaast een scherm (laptop, iPad, televisie) met geluid om de livestream te kunnen volgen én een laptop, tablet of smartphone om de antwoorden op in te kunnen vullen. We beginnen de stream live vanuit platenzaak North End in Haarlem rond 20.00 uur, een half uur later slingeren we de eerste vraag je (huis)kamer in. We verwachten uiterlijk om 23.00 uur klaar te zijn. Deelname aan de quiz is helemaal gratis. Mocht je ons toch iets willen geven, dan zijn we dankbaar voor je gift via onze donatiepagina bij Geef.nl. Vergeet niet jullie teamnaam te vermelden om kans te maken op één van de prijzen die we verloten.

Livestream        Donatie

Upbeatles Google forms blokken

Invullen van de formulieren

LET OP: Het is van groot belang voor het berekenen van de eindstand dat jullie op ieder formulier precies dezelfde teamnaam én een geldig e-mailadres invullen. Zo kunnen we de teams goed onderscheiden én jullie mailen wanneer je één van de prijzen hebt gewonnen.

Let er bij de antwoorden op dat je de titel ook echt in de antwoordregel ‘titel fragment x’ invult en artiest in de regel ‘artiest fragment x’. Doe je dit andersom, dan krijg je helaas geen punten. Wij kunnen daar verder niks aan doen. Daarnaast is belangrijk dat je goed let op jullie spelling. Wij hebben het goede antwoord ingevuld in de antwoordsleutel, maar ook wanneer je het niet juist spelt kan het alsnog goed gerekend worden. Wij lopen alle antwoordformulieren nog handmatig na. Hoe zorgvuldiger jullie spellen, hoe minder werk wij daaraan hebben en hoe sneller we uitslag bekend kunnen maken.

Blokken

We hebben de quiz opgedeeld in vier blokken van ieder twee rondes. Na ieder blok krijgen jullie nog enkele minuten om eventueel te overleggen met teamgenoten en alles op je gemak in te vullen. Vervolgens moeten jullie het formulier van dat blok insturen en wordt het formulier door ons afgesloten.

Het team dat op het eind de meeste punten heeft, ‘wint’ de pubquiz en daarmee eeuwige roem. Wellicht ten overvloede, maar we gaan er natuurlijk wel vanuit dat jullie eerlijk spelen. Dus geen gebruik van apps als Shazam of Soundhound en ook niks opzoeken op internet. Het is toch veel leuker om te ontdekken hoeveel je nu écht weet? De teams met de meeste punten winnen niet per se een prijs en bovendien is valsspelen gewoon sneu.

Blok 1

Blok 2

Blok 3

Blok 4

Record Store Day muziekquiz 2022

De prijzen

Onder alle teams die meedoen aan de quiz én die een gift achterlaten op onze donatiepagina bij Geef.nl – dit kan al vanaf 5 euro per team – verloten we onderstaande prijzen. Voorwaarde is wel dat jullie de donatie niet anoniem doen, maar de teamnaam waarmee jullie meedoen aan de Upbeatles RSD 2024 Muziekquiz invullen. Anders weten we natuurlijk niet wie de donatie heeft achtergelaten.

Alle teams die een niet anonieme donatie achterlaten, worden meegenomen in de loting. Deze wordt door ons gefilmd, zodat jullie achteraf ook kunnen zien dat het allemaal eerlijk is verlopen. Winnaars van de prijzen krijgen vervolgens een e-mail waarin we vragen om extra informatie, zoals een postadres waar we de prijs naartoe mogen sturen.

Wat kun je winnen?

Hieronder vind je een overzicht van de prijzen die we sowieso gaan verloten onder alle teams die een gift achterlaten op onze donatiepagina bij Geef.nl. Deze lijst wordt in aanloop naar de Upbeatles RSD 2024 Muziekquiz nog aangevuld.

 

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie