Aanmelden live quiz

Je hoeft je NIET vooraf bij ons aan te melden, om 20.00 start de livestream en zo’n 25 minuten later komen wij in beeld en geven vervolgens instructies hoe je met je team mee kunt doen. We werken met Google Forms, de formulieren – die rond de start van de livestream ‘open’ worden gezet – kun je openen door middel van onderstaande links. Per team gebruik je één formulier, dus NIET ieder teamlid een afzonderlijk formulier insturen! Bij meerdere formulieren voor dezelfde ronde van hetzelfde team, telt degene met de laagste score mee voor de eindstand.

Upbeatles online quiz Right To Play
Upbeatles online quiz corona

Live quiz: hoe werkt het?

Om deel te kunnen nemen aan de online live quiz heb je sowieso een (stabiele) internetverbinding nodig. Daarnaast een scherm (laptop, iPad, televisie) met geluid om de livestream te kunnen volgen én een laptop, tablet of smartphone om de antwoorden op in te kunnen vullen. We beginnen de stream rond 20.00 uur, een half uur later slingeren we de eerste vraag je (huis)kamer in. Deelname aan onze quizzen is en blijft gratis. Mocht je ons toch iets willen geven, dan zijn we dankbaar voor je gift via onze donatiepagina bij Geef.nl.

Livestream        Donatie

Upbeatles quiz op maat bedrijfsuitje Nijmegen Utrecht

Invullen van formulieren

LET OP: Het is van groot belang voor het berekenen van de eindstand dat jullie op ieder formulier precies dezelfde teamnaam én een geldig e-mailadres invullen. Zo kunnen we de teams goed onderscheiden én jullie mailen wanneer je een eventuele bonusprijs hebt gewonnen. Bij iedere quiz verloten we sowieso minimaal één door bierboetiek De Bierverteller en Pinteleren samengesteld bierpakket.

Upbeatles in Paradiso muziekquiz 2020

Google Forms

Antwoord kort en bondig. Vaak bestaat het antwoord maar uit één of twee woorden. Wanneer we vragen om de naam van een persoon, dan bedoelen we voor- én achternaam, tenzij we expliciet vragen om een voor- of achternaam of bijvoorbeeld een artiestennaam. Vragen we om een aantal, dan alleen dat aantal invullen. Ook belangrijk: Let er bij de antwoorden van de muziekronde op dat je de titel ook echt in de antwoordregel ‘titel fragment x’ invult en artiest in de regel ‘artiest fragment x’.

Daarnaast is belangrijk dat je goed let op jullie spelling. Wij hebben het goede antwoord ingevuld in de antwoordsleutel, maar ook wanneer je het niet juist spelt kan het alsnog goed gerekend worden. Wij lopen alle antwoordformulieren nog handmatig na. Hoe zorgvuldiger jullie spellen, hoe minder werk wij daaraan hebben en hoe sneller we uitslag bekend kunnen maken.

Upbeatles Google forms blokken

Blokken

Na ieder blok krijgen jullie nog enkele minuten om eventueel te overleggen met teamgenoten en alles op je gemak in te vullen. Vervolgens moeten jullie het formulier van dat blok insturen en wordt het formulier door ons afgesloten. Het team dat op het eind de meeste punten heeft, ‘wint’ de pubquiz en daarmee eeuwige roem. Wellicht ten overvloede, maar we gaan er natuurlijk wel vanuit dat jullie eerlijk spelen. Dus geen gebruik van apps als Shazam of Soundhound en ook niks opzoeken op internet. Het is toch veel leuker om te ontdekken hoeveel je nu écht weet? Je kunt toch niks winnen en bovendien is valsspelen gewoon sneu.

Blok 1

Blok 2

Blok 3

Blok 4

 

Uitslag pubquiz Upbeatles

Uitslag Upbeatles Op Je Scherm Quiz

Hieronder vind je alle uitslagen van onze eerdere quizzen. Ze staan op omgekeerde chronologische volgorde: van meest recent naar langst geleden.

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie