Upbeatles pubquiz

Upbeatles organiseert, maakt en presenteert al jaren met veel plezier en succes diverse (pub)quizzen door het hele land. Een pubquiz is ideaal voor een bedrijfsuitje, een kroeg of bijvoorbeeld een personeelsfeest. Door de diversiteit van de vragen zit er voor iedereen een vraag tussen. We weten de quiz dusdanig samen te stellen dat het voor iedereen aangenaam wordt om samen te spelen. Dat is wel een voorwaarde: het plezier moet voorop staan. Niet voor niets luidt onze slogan: plezier en ontspanning door samenwerking.

Rondes

Een quiz bestaat bij ons uit meerdere rondes. Daar zit dan standaard een muziek– en een afbeeldingenronde in (een voorbeeld van een afbeeldingenronde zie je hiernaast). Wanneer we een pubquiz met beamer organiseren is een ronde of 7 à 8 genoeg voor ruim 2 uur quiz spelen. Een pubquiz op beamer wordt leuker door de toevoeging van veel video- en audiomateriaal. Regelmatig laten wij onze plaatjes animeren door Fiks Film.

Bedrijfsuitje

Een pubquiz tijdens een bedrijfsuitje, personeelsfeest of als leuke afwisseling tijdens de borrel? Dat kan. We hebben met veel plezier heel wat bedrijfsuitjes met quiz verzorgd voor bedrijven als Rijkswaterstaat, IKEA, Oracle, Unicef en Rabobank. We hebben een aantal vaste locaties in Utrecht en Nijmegen waar we mee samenwerken en waar we bijvoorbeeld ook een maaltijd kunnen verzorgen. Kortom: we denken graag mee om een totaalpakket samen te stellen.

Vraag offerte aan

Quiz op maat

Wil je een quiz op maat of wil je je eigen vragen door ons in de quiz naar voren laten komen? Dat is ook mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord