Pubquiz Amsterdam

Ben jij een echte feitjeskenner? En lees je iedere dag de kranten door en zit je vaak op nieuwssites? Test dit samen met je vrienden, familie, huisgenoten of collega’s bij een van onze pubquizzen in Amsterdam. 

Komende quizzen

Bekijk de agenda
Upbeatles van pubquiz tot popquiz Utrecht Nijmegen

Een van de leukste dingen om te doen in Amsterdam

Upbeatles loopt al jarenlang voorop als het gaat om het maken en presenteren van pub- en popquizzen. Vanuit onze liefde en passie voor de pubquiz zijn we ruim 10 jaar geleden begonnen met Upbeatles. Deze liefde en passie zie je terug in onze quizzen zeggen we in alle onbescheidenheid. We streven naar de beste kwaliteit en vooral: een gave avond vol spanning, plezier en spel voor jou en je vrienden. We maken standaard gebruik van een groot scherm, waarop je de quizvragen, foto’s, video’s en muziek voorbij ziet komen. Zo mis je niks en beleef je de quiz maximaal. Weet jij alles van foute muziek, ben je een spons als het gaat om kennis van oud-wielrenners of ken je alle liedjes van Kinderen voor Kinderen uit je hoofd? Dan wordt het hoog tijd dat jij en je vrienden deelnemen aan een van onze pubquizzen in Amsterdam!

Pubquiz onderwerpen

We zijn sinds 2011 bezig met het maken van mooie audiovisuele pubquizzen, Van muziek tot film en van sport tot gekke feitjes. We hebben voorbereide quizzen of bingo’s, zoals de Top 2000 quiz en de Foute Muziekbingo

Daarnaast kunnen we ook een quiz op maat maken voor bedrijven. Met zo’n quiz op maat kun je collega’s op een perfecte manier kennis laten maken met het bedrijf. Zo kun je ook je personeelsdag extra leuk aankleden. Benieuwd naar de opties voor een gepersonaliseerde quiz? Neem dan contact met ons op!

Pubquiz Rotterdam bij Bird Brewery
Pubquiz Upbeatles

Pubquiz Amsterdam bij Bird Brewery

Woon je in of in de buurt van Amsterdam? Doe dan met je vrienden of collega’s mee aan de maandelijks pubquiz bij Bird Brewery. Vanaf 2022 spelen we elke 4e donderdag van de maand een spannende quiz in House of Bird: het proeflokaal van de brouwerij. In verschillende rondes, waaronder plaatjes-, video- en audio rondes, test de quizmaster van Upbeatles jullie kennis. Het team dat het best is onderlegd op gebied van sport, cultuur, muziek, wetenschap, geschiedenis en entertainment maakt aanspraak op de felbegeerde overwinning. Eindigen jij en je teamgenoten bij de top 3? Dan lopen jullie gegarandeerd met een prijs de deur uit. 

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie