Pubquiz Utrecht Upbeatles

Ben je op zoek naar een pubquiz in Utrecht?

De pubquiz Utrecht is veruit onze meeste populaire quiz. In tien rondes, waaronder plaatjes-, video-, audio- en/of muziekrondes testen we jouw algemene kennis. Van vragen over aardrijkskunde tot roddel & achterklap, van sport tot geschiedenis en actualiteit, veel komt voorbij in de quiz. Op de volgende locaties in Utrecht kun je hiervoor (vrijwel) iedere maand terecht.

Pubquiz Utrecht – Café Lijn 4

Iedere tweede maandag van de maand spelen we in Café Lijn 4 onze langstlopende pubquiz van Utrecht. Je kunt vanaf precies een week voor de quiz een tafeltje reserveren bij Lijn 4, door een mail te sturen naar Jochem. Zie ook onze Facebookpagina voor meer informatie.

Pubquiz Utrecht Cafe Lijn 4

Pubquiz Utrecht – Buurten en Buurten in de Fabriek

Iedere eerste en derde dinsdag van de maand speel je bij Restaurant Buurten onze algemene pubquiz. Voorlopig op de eerste dinsdag bij Buurten in de Gaard en op de derde dinsdagen van de maand bij Buurten in de Fabriek. Reserveren van een tafeltje – met of zonder diner – kan via [email protected] Om 20.00 uur begint de inschrijving, de quiz zelf start een half uurtje later.

Buurten quiz Utrecht Upbeatles

Pubquiz Utrecht – Camping Ganspoort

Iedere tweede én laatste dinsdag van de maand is Camping Ganspoort the place to be voor de Upbeatles Pubquiz. Aanmelden kan bij Jochem, via [email protected] Meer info in het evenement op Facebook.

Pubquiz Camping Ganspoort Utrecht

Pubquiz Utrecht – Jozef eten en drinken

De derde week van de maand begint op maandag met onze vaste pubquiz bij Jozef eten & drinken op de Mariaplaats. Sinds oktober 2016 kun je ook hier terecht voor een maandelijkse pubquiz. Teams die, bij Jozef zelf, reserveren om te komen dineren krijgen voorrang op een zitplek, de overige zitplaatsen worden verdeeld op volgorde van binnenkomst.

Pubquiz Utrecht Jozef eten en drinken Upbeatles
  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz Utrecht – Grand Café Lebowski

Na de pubquiz bij Café Lijn 4 onze langstlopende pubquiz in Utrecht. Al sinds oktober 2014 vind je ons iedere derde woensdag van de maand bij Grand Café Lebowski. Een fantastische locatie op één van de mooiste plekjes van Utrecht: het Domplein. Teams die, bij Lebowski zelf, reserveren om te komen dineren krijgen voorrang op een zitplek, de overige zitplaatsen worden verdeeld op volgorde van binnenkomst.

Pubquiz Upbeatles Lebowksi Utrecht

Pubquiz Utrecht – Comedy Pubquiz Stadsschouwburg

Samen met het veelvuldig onderscheiden Utrechts comedycollectief Flunknarf met Slimste Mens Andries Tunru, hosten we voor Club NU met enige regelmaat een Comedy Pubquiz in de Stadsschouwburg Utrecht. Die bewuste zondagavonden is Mevr. Dudok het strijdtoneel van een pubquiz waarin algemene kennis wordt verweven met improvisatietheater van Flunknarf. Kaartjes koop je via de website van de Stadsschouwburg Utrecht. Check voor de ticketlink en data van de eerstvolgende Pubquiz(zen) met Comedy de website van de Stadsschouwburg Utrecht.

Niet zomaar een pubquiz Flunknarf Upbeatles Utrecht schouwburg
  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie