Pubquiz Utrecht Upbeatles

Ben je op zoek naar een pubquiz in Utrecht?

De pubquiz in Utrecht is veruit onze meeste populaire quiz. In acht rondes, waaronder plaatjes-, video-, audio- en/of muziekrondes testen we jouw algemene kennis. Van vragen over aardrijkskunde tot roddel & achterklap, van sport tot geschiedenis en actualiteit, veel komt voorbij in de quiz. Op de volgende locaties in Utrecht kun je hiervoor (vrijwel) iedere maand terecht, check voor een actueel overzicht onze agenda.

Pubquiz Utrecht – Café Lijn 4

Iedere tweede maandag van de maand spelen we in Café Lijn 4 onze langstlopende pubquiz van Utrecht. Je kunt vanaf precies een week voor de quiz – vanaf het moment dat het luchtalarm klinkt – een tafeltje reserveren bij Lijn 4, door een mail te sturen naar Jochem. Zie ook onze Facebookpagina voor meer informatie. Café Lijn4 behoort tot de 10 leukste locaties van Nederland om een pubquiz te spelen, althans volgens de Nationale Spoorwegen

Pubquiz Utrecht Cafe Lijn 4

Pubquiz Utrecht – Buurten in Oost, Buurten in de Gaard, Buurten in de Bieb en Buurten in de Fabriek

Je kunt bij alle vier de vestigingen van Buurten terecht voor onze algemene pubquiz. Kijk in onze agenda wanneer in welke vestiging gequizd wordt, dat verschilt per maand namelijk. Reserveren van een tafeltje – met of zonder diner – kan via [email protected]. Om 20.00 uur begint de inschrijving, de quiz zelf start een half uurtje later.

Buurten quiz Utrecht Upbeatles

Pubquiz Utrecht – Camping Ganspoort

Iedere tweede én laatste dinsdag van de maand is Camping Ganspoort the place to be voor de Upbeatles pubquiz. Plek voor je tentje of je camper hebben we niet: jullie zijn wél van harte welkom om bij ons te tafelen, te borrelen, te laptoppen, of gewoon een lekker bakkie te drinken en bootjes te kijken. Camping Ganspoort is ook ideaal als locatie voor een bedrijfsuitje.

Pubquiz Camping Ganspoort Utrecht

Pubquiz Utrecht – Jozef eten en drinken

We hopen snel weer te beginnen met onze vaste pubquiz bij Jozef eten & drinken op de Mariaplaats. Daar kun je sinds oktober 2016 iedere derde maandag van de maand terecht voor een algemene pubquiz. Teams die, bij Jozef zelf, reserveren om te komen dineren krijgen voorrang op een zitplek, de overige zitplaatsen worden verdeeld op volgorde van binnenkomst.

Pubquiz Utrecht Jozef eten en drinken Upbeatles

Pubquiz Utrecht – Grand Café Lebowski

Na de pubquiz bij Café Lijn 4 onze langstlopende pubquiz in Utrecht. Al sinds oktober 2014 vind je ons iedere derde woensdag van de maand bij Grand Café Lebowski. Een fantastische locatie op één van de mooiste plekjes van Utrecht: het Domplein. Teams die, bij Lebowski zelf, reserveren om te komen dineren krijgen voorrang op een zitplek, de overige zitplaatsen worden verdeeld op volgorde van binnenkomst.

Pubquiz Upbeatles Lebowksi Utrecht

Pubquiz Utrecht – Comedy Pubquiz Stadsschouwburg

Samen met het veelvuldig onderscheiden Utrechts comedycollectief Flunknarf met Slimste Mens Andries Tunru, hosten we voor Club NU met enige regelmaat een Comedy Pubquiz in de Stadsschouwburg Utrecht. Die bewuste zondagavonden is Mevr. Dudok het strijdtoneel van een pubquiz waarin algemene kennis wordt verweven met improvisatietheater van Flunknarf. Kaartjes koop je via de website van de Stadsschouwburg Utrecht. Check voor de ticketlink en data van de eerstvolgende Pubquiz(zen) met Comedy de website van de Stadsschouwburg Utrecht.

Niet zomaar een pubquiz Flunknarf Upbeatles Utrecht schouwburg

Vraag en antwoord

  • Waar kan ik een pubquiz spelen in Utrecht?

    Duik samen met je vrienden of familie de kroeg in voor een avond voor gezelligheid. Wekelijks houden wij pubquizzen in verschillende cafés in Utrecht, zoals Lijn 4,Oproer, Ganspoort, Lebowski, en alle vier de vestigingen van Buurten.

  • Utrecht: wat te doen?

    Utrecht ligt centraal in Nederland, ideaal voor een weekend weg of een avond uit. Aangezien het weer in Nederland moeilijk te voorspellen is, zijn onze pubquizzen altijd binnen. Zin in een gezellige avond waar je ook nog eens wat van leert? Dan is een pubquiz in Utrecht echt iets voor jou!

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie