Pubquiz Utrecht Upbeatles

Ben je op zoek naar een pubquiz in Utrecht?

De pubquiz Utrecht is veruit onze meeste populaire quiz. In tien rondes, waaronder plaatjes-, video-, audio- en/of muziekrondes testen we jouw algemene kennis. Van vragen over aardrijkskunde tot roddel & achterklap, van sport tot geschiedenis en actualiteit, veel komt voorbij in de quiz. Op de volgende locaties in Utrecht kun je hiervoor (vrijwel) iedere maand terecht.

Pubquiz Utrecht – Café Lijn 4

Iedere tweede maandag van de maand spelen we in Café Lijn 4 onze langstlopende pubquiz van Utrecht. Je kunt vanaf precies een week voor de quiz een tafeltje reserveren bij Lijn 4, door een mail te sturen naar Jochem. Zie ook onze Facebookpagina voor meer informatie.

Pubquiz Utrecht Cafe Lijn 4

Pubquiz Utrecht – Buurten en Buurten in de Fabriek

Iedere eerste dinsdag van de maand speel je bij Restaurant Buurten onze algemene pubquiz. Tijdens de oneven maanden doen we dat bij Buurten op de Burgemeester Reigerstraat, de even maanden gebeurt dat bij Buurten in de Fabriek. Reserveren van een tafeltje – met of zonder diner – kan bij Buurten. Check voor de contactgegevens het evenement in onze agenda op Facebook. Om 20.00 uur begint de inschrijving, de quiz zelf start een half uurtje later.

Buurten quiz Utrecht Upbeatles

Pubquiz Utrecht – Camping Ganspoort

Iedere tweede dinsdag van de maand is Camping Ganspoort the place to be voor de Upbeatles Pubquiz. Aanmelden kan bij Jochem, via [email protected] Camping Ganspoort biedt quizzers bovendien een arrangement: daghap plus quizdeelname voor 15 euro per persoon. Kom je alleen quizzen, dan betaal je 4 euro per persoon aan Ganspoort. Meer info in het evenement op Facebook.

Pubquiz Camping Ganspoort Utrecht

Pubquiz Utrecht – Jozef eten en drinken

De derde week van de maand begint op maandag met onze vaste pubquiz bij Jozef eten & drinken op de Mariaplaats. Sinds oktober 2016 kun je ook hier terecht voor een maandelijkse pubquiz. Jozef serveert een speciale quizhap, die per maand varieert. Teams die reserveren om te komen dineren krijgen voorrang op een zitplek, de overige zitplaatsen worden verdeeld op volgorde van binnenkomst.

Pubquiz Utrecht Jozef eten en drinken Upbeatles
  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz Utrecht – Grand Café Lebowski

Na de pubquiz bij Café Lijn 4 onze langstlopende pubquiz in Utrecht. Al sinds oktober 2014 vind je ons iedere derde woensdag van de maand bij Grand Café Lebowski. Een fantastische locatie op één van de mooiste plekjes van Utrecht: het Domplein. Teams die reserveren om te komen dineren krijgen voorrang op een zitplek, de overige zitplaatsen worden verdeeld op volgorde van binnenkomst.

Pubquiz Upbeatles Lebowksi Utrecht

Pubquiz Utrecht – Uncle Jim

Ook bij het in augustus 2018 geopende Uncle Jim op de Croeselaan kun je maandelijks terecht voor een algemene pubquiz. Een prachtige en grote locatie, met bovendien veel zitplaatsen. En nu eens niet op maandag, dinsdag of woensdag, maar op zaterdagavond! Meer info in het evenement op Facebook.

Pubquiz Utrecht Uncle Jim Upbeatles

Pubquiz Utrecht – Hofman Café

Nieuw in onze agenda vanaf september 2018 is een maandelijkse pubquiz bij Hofman Café op het Janskerkhof. Een quizmaster vraagt je hier iedere derde dinsdag van de maand het hemd van het lijf. Aanmelden kan bij Hofman, check voor de contactgegevens het evenement in onze agenda op Facebook.

Quiz Utrecht Hofman Cafe

Pubquiz Utrecht – Klein Berlijn

Qua pubquiz sluiten we de maand af bij Klein Berlijn op Rotsoord. Daar kun je iedere laatste dinsdag van de maand – behalve in december – terecht voor een nieuwe pubquiz. Er is plek voor zo’n twaalf à dertien teams, aanmelden kan via [email protected] Klein Berlijn houdt tot 19.45 tafels vrij voor de aangemelde teams, daarna is het ieder voor zich. Houd onze agenda op Facebook in de gaten voor de eerstvolgende editie.

Pubquiz Klein Berlijn Utrecht Upbeatles

Pubquiz Utrecht – Comedy Pubquiz Stadsschouwburg

Samen met het veelvuldig onderscheiden Utrechts comedycollectief Flunknarf met Slimste Mens Andries Tunru, hosten we voor Club NU met enige regelmaat een Comedy Pubquiz in de Stadsschouwburg Utrecht. Die bewuste zondagavonden is Mevr. Dudok het strijdtoneel van een pubquiz waarin algemene kennis wordt verweven met improvisatietheater van Flunknarf. Kaartjes koop je via de website van de Stadsschouwburg Utrecht. Check voor de ticketlink en data van de eerstvolgende Pubquiz(zen) met Comedy het evenement op Facebook.

Niet zomaar een pubquiz Flunknarf Upbeatles Utrecht schouwburg
  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie