Bedrijfsuitje pubquiz Upbeatles Utrecht Nijmegen

Op zoek naar het ideale bedrijfsuitje?

We organiseren en presenteren de pubquiz niet alleen, we creëren de vragen ook zelf! Met meer dan tien jaar ervaring weten wij precies hoe we de juiste combinatie van moeilijke, grappige en onverwachte vragen vinden. Zo maken we van elk bedrijfsuitje een groot succes!

Voor elk bedrijfsuitje een mooie quiz

We zijn sinds 2011 bezig met het maken van mooie audiovisuele pubquizzen, Van muziek tot film en van sport tot gekke feitjes. We hebben voorbereide quizzen of bingo’s, zoals de Top 2000 quiz en de Foute Muziekbingo, maar we kunnen een quiz op maat voor bedrijven maken. Met zo’n quiz op maat kun je collega’s op een perfecte manier kennis laten maken met het bedrijf. Zo kun je ook je personeelsdag extra leuk aankleden.

Upbeatles quiz op maat bedrijfsuitje Nijmegen Utrecht

Bedrijfsuitje op locatie

Het mooie aan een pubquiz als bedrijfsuitje dat het zowel op locatie als vanuit huis kan. We hebben veel ervaring met het organiseren van online pubquizzen, dus mocht het niet mogelijk zijn om een quiz op locatie te organiseren, bijvoorbeeld vanwege werknemers die verspreid wonen, kan het personeelsfeest gewoon doorgaan! We leveren in samenwerking met My Dear Beer ook borrelpakketten.
We werken samen met cafés in Utrecht en Nijmegen. Zo heb je met je bedrijfsuitje echt dat kroeggevoel te pakken!

Upbeatles bedrijfsuitje Utrecht Nijmegen contact

Inhoud staat voorop

Een pubquiz staat voor ons gelijk aan plezier en ontspanning. Het moet vooral een leuke middag of avond zijn met collega’s. Dat doen we door de inhoud voorop te zetten. We stellen vragen altijd met ondersteuning van video of muziek. Ook de welbekende muziekronde en afbeeldingronde hoef je niet te missen.
Wil je een offerte aanvragen voor een bedrijfsquiz? Neem dan contact met ons op!

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie