Bedrijfsuitje pubquiz Upbeatles Utrecht Nijmegen

Op zoek naar een pubquiz voor je bedrijfsuitje of personeelsfeest?

Ben je op zoek naar een pubquiz bedrijfsuitje? Wij organiseren en presenteren de pubquiz niet alleen, we maken de quiz ook zelf! Met meer dan tien jaar ervaring weten wij precies hoe we de juiste combinatie van moeilijke, grappige en onverwachte vragen kunnen stellen. Zo maken we van elk bedrijfsuitje een groot succes! Benieuwd naar een pubquiz voor jouw bedrijfsuitje? Vraag gerust een offerte aan!

Welke pubquiz past bij een bedrijfsuitje?

We zijn sinds 2011 bezig met het maken van mooie audiovisuele pubquizzen. Van muziek tot film en van sport tot gekke feitjes. We hebben voorbereide quizzen of bingo’s, zoals de Top 2000 quiz en de Foute Muziekbingo, maar we kunnen een quiz op maat voor bedrijven maken. Met zo’n quiz op maat kun je collega’s op een perfecte manier kennis laten maken met het bedrijf. Zo kun je ook je personeelsdag extra leuk aankleden. Benieuwd naar de opties voor een gepersonaliseerde quiz met collega’s? Neem dan contact met ons op!

Upbeatles quiz op maat bedrijfsuitje Nijmegen Utrecht

Pubquiz bedrijfsuitje op locatie

Onze pubquizzen zijn flexibel qua locatie – op kantoor, op locatie of zelfs (online) vanuit huis. Met onze ervaring in het organiseren van online quizzen, kan het personeelsfeest doorgaan ongeacht de locatie van de werknemers. Ook bieden we de mogelijkheid om samen te werken met cafés in Utrecht, Nijmegen en Wijchen voor dat echte kroeggevoel. Bekijk hier ons quiz aanbod! 

Upbeatles bedrijfsuitje Utrecht Nijmegen contact

Enthousiast?

Heb jij hier net zoveel zin in als wij? Een pubquiz staat voor ons gelijk aan plezier en ontspanning. Het moet vooral een leuke middag of avond zijn waarbij je de quiz met collega’s aangaat en jullie team band wordt versterkt. Dat doen we door de inhoud voorop te zetten. We stellen de vragen altijd met ondersteuning van beeld of muziek. 

Vragen?

Een veelgestelde vraag is of een pubquiz bedrijfsuitje aftrekbaar is. Hierop geven we antwoord in deze blog. Vragen over de pubquiz of over de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor het perfecte pubquiz bedrijfsuitje! 

Vraag en antwoord

 • Waarom is een bedrijfsuitje belangrijk?

  Wanneer was de laatste keer dat je iets leuks deed met je werk? Als het al even geleden is, kan het tijd zijn om een leuk teamuitje te organiseren. Dit kan bijdragen aan de verbinding binnen het team, doordat collega’s elkaar beter leren kennen en op een andere manier leren samenwerken.

  Het vinden van een geschikte activiteit kan echter lastig zijn, aangezien niet iedereen dezelfde interesses heeft. Een pubquiz is een goede optie als het gaat om het combineren van plezier en ontspanning, terwijl ook de samenwerking binnen het team wordt gestimuleerd. Tijdens een pubquiz moeten teams samenwerken om vragen te beantwoorden en kunnen ze veel van elkaar leren door elkaars kennis en vaardigheden te benutten.

 • Is een bedrijfsuitje of pubquiz aftrekbaar?

  Ja, bij ons wel! Wanneer deze kosten boven het percentage van 1,2% uitkomen betaalt de werkgever 80% belasting over de vergoedingen. Een voorwaarde voor deze regeling is dat het uitje tenminste open moet staan voor 75% van het personeel of van medewerkers die tot een bepaald team binnen het bedrijf vallen. Meer lezen? Bekijk onze blog.

 • 10+ jaar ervaren quizmasters
 • Eerste online pubquiz van NL
 • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie