Bedrijfsuitje pubquiz Upbeatles Utrecht Nijmegen

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje?

Wij organiseren en presenteren de pubquiz niet alleen, we maken de quiz ook zelf! Met meer dan tien jaar ervaring weten wij precies hoe we de juiste combinatie van moeilijke, grappige en onverwachte vragen kunnen stellen. Zo maken we van elk bedrijfsuitje een groot succes! Benieuwd naar een pubquiz voor jouw bedrijfsuitje? Vraag gerust een offerte aan!

Pubquiz onderwerpen

We zijn sinds 2011 bezig met het maken van mooie audiovisuele pubquizzen. Van muziek tot film en van sport tot gekke feitjes. We hebben voorbereide quizzen of bingo’s, zoals de Top 2000 quiz en de Foute Muziekbingo, maar we kunnen een quiz op maat voor bedrijven maken. Met zo’n quiz op maat kun je collega’s op een perfecte manier kennis laten maken met het bedrijf. Zo kun je ook je personeelsdag extra leuk aankleden. Benieuwd naar de opties voor een gepersonaliseerde quiz met collega’s? Neem dan contact met ons op!

Upbeatles quiz op maat bedrijfsuitje Nijmegen Utrecht

Pubquiz bedrijfsuitje op locatie

Het mooie aan onze pubquizzen is dat u zelf de locatie kan bepalen. Daarom is dit een van de beste en makkelijkste teambuilding activiteiten voor op kantoor, op locatie of zelfs vanuit huis. We hebben veel ervaring met het organiseren van online pubquizzen, dus mocht het niet mogelijk zijn om een quiz op locatie te organiseren, bijvoorbeeld vanwege werknemers die verspreid wonen, kan het personeelsfeest gewoon doorgaan! Zo blijft het bedrijfsuitje laagdrempelig en kan iedereen er (online) bij zijn. Daarnaast werken we samen met cafés in Utrecht, Nijmegen en Wijchen. Zo kan je met je hele team echt dat kroeg gevoel mee pakken en borrelen tot in de late uurtjes. Heb je interesse om een pubquiz als bedrijfsuitje? Check hier welke quizzen wij aanbieden!

Om het bedrijfsuitje helemaal compleet te maken leveren wij in samenwerking met My Dear Beer ook borrel pakketten bij onze pubquizzen. Maak jouw pubquiz bedrijfsuitje compleet!

Upbeatles bedrijfsuitje Utrecht Nijmegen contact

Enthousiast?

Heb jij hier net zoveel zin in als wij? Een pubquiz staat voor ons gelijk aan plezier en ontspanning. Het moet vooral een leuke middag of avond zijn waarbij je de quiz met collega’s aangaat en jullie team band wordt versterkt. Dat doen we door de inhoud voorop te zetten. We stellen de vragen altijd met ondersteuning van beeld of muziek. 

Vragen?

Een veelgestelde vraag is of een pubquiz bedrijfsuitje aftrekbaar is. Hierop geven we antwoord in deze blog. Vragen over de pubquiz of over de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor het perfecte pubquiz bedrijfsuitje! 

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie