Pubquiz op locatie? Upbeatles!

Wij brengen de leukste pubquiz naar je toe! Ga de strijd aan met collega’s, medestudenten of familieleden tijdens een pubquiz van Upbeatles. Met onze uitdagende, originele en vooral leuke pubquizzen heb je 100% zeker een avond vol plezier.

 

De pubquiz zal plaatsvinden op een locatie naar keuze. Eindelijk die ene collega inmaken binnen de muren van jullie eigen kantoor? Upbeatles komt ter plaatse met al het materiaal dat nodig is. Regelen jullie de gezelligheid?

Komende quizzen

Bekijk de agenda
Upbeatles van pubquiz tot popquiz Utrecht Nijmegen

Personeelsuitje of groepsactiviteit organiseren?

Mag jij dit jaar het personeelsuitje plannen? Of ben je dit jaar aangewezen als organisator van het vriendenweekend en ben je een beetje inspiratieloos? Laten wij jou daar een handje bij helpen door gezellig bij jullie op locatie te komen. Hierdoor heb je de perfecte teambuilding activiteit op locatie met onze pubquiz.

De leukste activiteit op locatie!

Een leuke activiteit waar iedereen aan kan meedoen. Samen kijken we naar een geschikte pubquiz die past bij jullie wensen. Ga jij voor een sportquiz of gaan de voetjes van de vloer met onze FOUTE  muziekquiz? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Pubquiz Rotterdam bij Bird Brewery
Pubquiz Upbeatles

Activiteit binnen

Het weer in Nederland is altijd moeilijk te voorspellen. Een pubquiz is daarom altijd een veilige keuze als groepsactiviteit. Het enige vereiste is een hoop gezellige mensen met goede zin!

De hele groep hoeft zich niet te verplaatsen. Upbeatles komt naar je toe. Tover jouw eigen woonkamer, kantoor of favoriete kroeg om tot een heus pubquiz café.

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie