Pubquiz Wijchen

Wil jij de strijd aangaan met je collega’s? Samenwerken als een team om de rest te slim af te zijn? Dan hebben wij het perfecte bedrijfsuitje in Wijchen voor jullie! 

Komende quizzen

Bekijk de agenda
Meneer Smit Wijchen pubquiz Upbeatles

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in Wijchen?

De pubquiz in Wijchen is een leuke en gezellige avond uit voor iedereen die van een uitdaging en een gezellige sfeer houdt. Bij de pubquiz worden teams van 4 tot 6 personen uitgedaagd met vragen uit verschillende categorieën, waaronder sport, geschiedenis, muziek, film, en wetenschap. De quizvragen zijn gevarieerd en kunnen zowel makkelijk als moeilijk zijn, zodat er voor elk team wat wils is. We organiseren en presenteren de pubquiz niet alleen, we maken de quiz ook zelf! Met meer dan tien jaar ervaring weten wij precies hoe we de juiste combinatie van moeilijke, grappige en onverwachte vragen kunnen stellen. Zo maken we van elk bedrijfsuitje een groot succes!

Pubquiz Meneer Smit Upbeatles Wijchen

Zin in een pubquiz in Wijchen?

Vanaf 2014 organiseren wij bij Café Zus en sinds 2017 bij Meneer Smit pubquizzen. Een van de leukste activiteiten van Wijchen centrum. Bij Meneer Smit organiseren we naast de maandelijkse pubquiz ook thema quizzen. Aan de Oude Klapstraat hebben zij tegenwoordig ook een plekje gekregen. Dat is niet voor niets, want Meneer Smit was in de vorige eeuw namelijk directeur van het postkantoor in Wijchen. Het is een modern bruin café waar naast de (thema)quiz veel georganiseerd wordt om de Wijchenaar te vermaken. Zo kan je met je hele team echt dat kroeg gevoel mee pakken en borrelen tot in de late uurtjes.

Pubquiz Wijchen op locatie

Het mooie aan onze pubquizzen is dat je zelf de locatie kan bepalen. Daarom is dit een van de beste en makkelijkste teambuilding activiteiten voor jouw kantoor, in een van de cafés in Wijchen centrum of zelfs vanuit huis. We hebben veel ervaring met het organiseren van (online) pubquizzen, dus mocht het niet mogelijk zijn om een quiz op locatie te organiseren, kan het personeelsfeest gewoon doorgaan! Zo blijft het bedrijfsuitje laagdrempelig en kan iedereen erbij zijn. Om het bedrijfsevent helemaal compleet te maken leveren wij in samenwerking met My Dear Beer ook borrel pakketten bij onze pubquizzen. 

Cafe Zus Wijchen quiz Upbeatles
Pubquiz Utrecht Upbeatles locatie

Dé pubquiz van Wijchen

Bij ons draait het om gezelligheid. Jong, oud, een wandelende encyclopedie of groentje, vaak weet iedereen wel iets. Wil je toch liever meer zekerheid over de onderwerpen van de pubquiz? Dan kan je een van onze thema’s kiezen. 

  • Wijchen Kennisquiz
  • Film- & TV-quiz
  • Sportquiz
  • Voetbalquiz
  • Muziekquiz jaren ’90

Wil je op de hoogte blijven van onze quizzen, bekijk dan onze agenda of houd de Facebookpagina van Meneer Smit in de gaten voor het laatste nieuws. Heb jij hier net zoveel zin in als wij? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor het perfecte pubquiz bedrijfsuitje! 

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie