Nieuw: Friends quiz!

De meest gewaardeerde sitcom is na 28 jaar nogsteeds mega populair. Friends heeft een wereldwijde impact op de mensen die ermee zijn opgegroeid. Maar ook de nieuwe generatie omarmt de Friends serie. Kortom: zowel jong als oud is fan van Friends! Tijd om jouw collega’s, vrienden of familie uit te dagen voor dé Friends quiz.

De Amerikaanse televisieserie Friends gaat over 6 twintigjarige vrienden en hun lachwekkende avonturen thuis, op werk en in de liefde. Friends bevat veel humor, maar heeft daarnaast ook een serieuze kant. Upbeatles probeert dit terug te laten komen in de Friends quiz.  Daardoor zitten er grappige, verrassende én moeilijke vragen tussen. 

Upbeatles Top 2000 kerstborrel

Upbeatles

Op zoek naar een leuke activiteit voor een avond gezelligheid? Met onze humoristische Friends quiz ga je de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie. Met meer dan tien jaar ervaring in het ontwerpen en leiden van quizzen brengen onze quizmasters het naar een hoger niveau. Door middel van beeld- en videomateriaal zorgen wij voor een mooie, interactieve quiz voor jou en je Friends.

Pubquiz of thuisquiz?

Nodig jij ons uit om de Friends quiz te leiden? Wij brengen de humoristische pubquiz graag naar je toe! Bekijk hier met welke locaties en cafés verspreid door Nederland wij samenwerken. Of heb je liever een online quiz, waarbij iedereen vanaf thuis meedoet? Sinds maart 2020 organiseren wij online quizzen als gevolg van de corona pandemie. Na 2 succesvolle jaren en vele online pubquizzen verder zetten wij dit graag voort. Maak zelf de keuze of jij de Friends quiz online of offline aan gaat. 

Friends quiz boeken

 

Welke Friends daag jij uit?

Heb jij alle afleveringen en seizoenen gekeken? Ben je een echte Friends-fan? En ken je elk detail van de Amerikaanse serie? Doe dan mee aan deze Friends quiz!

Neem contact op

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord