Muziekquiz

Er is ruime ervaring met verschillende thema’s, zo hebben we al thema’s gehad als de Amerikaanse verkiezingen, Top2000, Kerstmis, foute muziekquiz, 80s muziekquiz en sportevenementen. Er is voldoende variëteit in de opbouw van de quizzen door het gebruik van video- en fotomateriaal, puzzelvormen, muzikale hints, linkjes tussen liedjes etc.

Upbeatles Memphis Maniacs paradiso popquiz 2020

Muziekquiz van hobby tot beroep

We spelen al jaren samen als onderdeel van een team mee in muziekquizzen door het hele land. In de driehoek Tivoli in Utrecht, NDRGRND in Nijmegen en Willem 2 in Den Bosch zijn we vaak te vinden. Wij weten dus als geen ander hoe het is om een leuke muziekquiz te spelen en in elkaar te zetten. Door de jaren heen zijn we experts geworden in het maken van een muziekquiz. Sinds een aantal jaar maken we de muziekquiz met terugkerende thema’s en onderdelen. Ook evenementen of gebeurtenissen uit de actualiteit worden gebruikt om als thema te dienen.

Bedrijfsuitje

Een muziekquiz tijdens een bedrijfsuitje, personeelsfeest of als leuke afwisseling tijdens de borrel? Dat kan. We hebben met veel plezier heel wat bedrijfsuitjes met quiz verzorgd voor bedrijven als Rijkswaterstaat, IKEA, Oracle, Unicef en Rabobank. We hebben een aantal vaste locaties in Utrecht en Nijmegen waar we mee samenwerken en waar we bijvoorbeeld ook een maaltijd kunnen verzorgen. Kortom: we denken graag mee om een totaalpakket samen te stellen.

Vraag offerte aan

Upbeatles muziekquiz Paradiso Amsterdam

Thema’s

In de afgelopen tien jaar hebben we veel thema’s in onze quizzen op locatie en gedurende onze online quizzen gebruikt. Mocht je een thema missen of zelf een thema willen bepalen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Quiz op maat

Wil je een quiz op maat of wil je je eigen vragen door ons in de quiz naar voren laten komen? Of wil je een muziekbingo als gave afsluiter van je Top 2000 quiz? Dat is ook mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord

  • Vanwaar de naam Upbeatles?

    Ooit zijn we begonnen met het deelnemen aan quizzen onder de naam Upbeatles. Logischerwijs hebben we dus onze bedrijfsnaam hiernaar vernoemd.

  • Organiseren jullie weleens een themaquiz?

    Sinds 2011 hebben we veel thema’s in onze quizzen verwerkt. van de jaren ’70 tot aan de 00’s muziekquiz, films, Disney, Harry Potter, How I Met Your Mother tot aan Star Wars, Nationale Geografie, voetbal en sport in het algemeen. Mis je een thema? Vraag naar de mogelijkheden.