Upbeatles pubquiz en bierproeverij

Upbeatles organiseert, maakt en presenteert al jaren met veel plezier en succes diverse (pub)quizzen door het hele land. Een pubquiz is ideaal voor een bedrijfsuitje, een kroeg of bijvoorbeeld een personeelsfeest. Welkom bij Pubquiz & Bierproeverij, het evenement waar bierliefhebbers en kennisjagers samenkomen! Bierproeverij en quiz is een leuke en educatieve activiteit die twee populaire bezigheden combineert: bier drinken en je kennis testen. Of je nu een bierliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om een avond door te brengen met vrienden, bierproeverij en quiz is een geweldige optie.

Pubquiz en bierproeverij Upbeatles

Bierproeverij met My Dear Beer

Bij een bierproeverij draait alles om het proeven van verschillende soorten bier. Meestal worden er meerdere soorten bier gepresenteerd, variërend van blond tot zwaar, en van lager tot IPA’s en stouts. Het proeven van verschillende bieren geeft je de kans om de subtiele smaken en aroma’s van elk bier te ontdekken, terwijl je ook leert over de geschiedenis en het brouwproces van elk bier. We werken samen met My Dear Beer die naast de bieren zelf ook een professionele biersommelier beschikbaar stellen. Bierproeverij en quiz kan worden gehouden bij een lokale brouwerij, bij je bedrijf, een bierwinkel of zelfs thuis. Bierproeverijen kunnen ook worden aangepast aan verschillende thema’s, zoals seizoensbieren of specifieke bierstijlen.

Pubquiz

Maar wacht! Dat is nog niet alles. Wij hebben ook een pubquiz, waarin teams het tegen elkaar opnemen in een strijd om kennis. De quiz is een leuke manier om je kennis te testen over allerlei soorten onderwerpen. Kortom, bierproeverij en quiz is een leuke en educatieve activiteit die geschikt is voor zowel bierliefhebbers als pubquizspelers. Het is een geweldige manier om nieuwe bieren te ontdekken, je kennis te vergroten en een gezellige avond te hebben met vrienden, je collega’s of familie.

Vraag offerte aan

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord