Harry Potter quiz

Wie kent hem niet? De bekendste tovenaarsleerling van de wereld! Harry Potter is het hoofdpersonage van één van de succesvolste boeken- en filmreeks. Het eerste Harry Potter-boek kwam 25 jaar geleden uit en de boekenreeks bestaat inmiddels uit 7 boeken. Daarnaast heeft Harry Potter een filmreeks bestaande uit 8 films. Reden genoeg om te testen of jouw Zweinstein-kennis op peil is met de Harry Potter quiz.

Harry Potter quiz Upbeatles

Upbeatles: van pubquiz tot popquiz

Een pubquiz is perfect voor een avondje gezelligheid. Met onze uitdagende Harry Potter quiz ga je de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s. En wist je dat onze quizmasters meer dan tien jaar ervaring hebben met het ontwerpen en leiden van quizzen? Daardoor zitten er altijd grappige, verrassende én moeilijke vragen tussen. Met behulp van van beeld- en videomateriaal zorgen wij voor een leuke, interactieve quiz voor jou en je Harry Potter vrienden.

Online of offline dé Harry Potter quiz doen?

Nodig jij ons uit om de Harry Potter quiz te leiden? Wij brengen de leukste pubquiz naar je toe! Bekijk hier met welke locaties en cafés verspreid door Nederland wij samenwerken. Of breng je de kroeg voor een avondje naar jouw huiskamer? Dat doen we bijvoorbeeld in de vorm van een online quiz. We organiseerden in maart 2020 als gevolg van de corona pandemie als eerste quizbedrijf in Nederland een online pubquiz. En dit met succes! Maak zelf de keuze of jij de Harry Potter quiz online of offline aan gaat. 

Harry Potter quiz boeken

Harry Potter pubquiz Upbeatles
Hogsmeade Harry Potter quiz

Wie daag jij uit?

Heb jij alle boeken gelezen? Ben je een echte Harry Potter-fan? En ken je elk detail van de Hogwarts-wereld? Doe dan mee aan deze Harry Potter quiz! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Neem contact op

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord