Harry Potter quiz

Ben jij een ware Harry Potter-fanaat die graag wilt ontdekken hoeveel je weet over de magische wereld van tovenaars en heksen? Zo ja, dan ben je bij ons aan het juiste adres voor de Harry Potter quiz! Harry Potter, het iconische personage uit een van de meest succesvolle boeken- en filmreeksen ter wereld, heeft ons al 25 jaar lang betoverd. De magische wereld die J.K. Rowling heeft gecreëerd, bestaat uit zeven fascinerende boeken en acht films die het verhaal tot leven hebben gebracht. Onze quiz biedt je de perfecte gelegenheid om jouw kennis te testen en te bewijzen dat jij de grootste Potterhead van allemaal bent.

Harry Potter quiz Upbeatles

Waar kan ik mijn kennis testen in de Harry Potter quiz?

Als je op zoek bent naar een leuke avond vol gezelligheid, is een quiz een uitstekende keuze. Onze uitdagende quiz biedt de perfecte gelegenheid om de strijd aan te gaan met jouw vrienden, familie of collega’s. Onze quizmasters hebben meer dan tien jaar ervaring in het ontwerpen en leiden van quizzen, waardoor onze quiz altijd gevuld is met grappige, verrassende en uitdagende vragen. Met behulp van beeld- en videomateriaal zorgen we voor een interactieve quiz die garant staat voor plezier en entertainment voor jou en jouw Harry Potter-vrienden. In onze agenda is regelmatig ruimte voor een quiz over Harry Potter.

Online of offline dé Harry Potter quiz doen?

Wil je dat wij de quiz hosten? Wij brengen de leukste pubquiz naar jou toe, waar je ook bent! Bekijk onze lijst met locaties en cafés in heel Nederland waarmee we samenwerken. Of ben je meer op zoek naar een gezellige avond thuis? Geen probleem! Wij kunnen een online quiz organiseren die je kunt spelen vanuit je eigen woonkamer. In maart 2020 waren wij het eerste quizbedrijf in Nederland dat een online quiz over Harry Potter organiseerde als reactie op de corona pandemie. Meer dan 4500 teams speelden mee met ons op 9 april 2020. Jij kunt nu zelf kiezen of je online of offline met ons meespeelt.  

Harry Potter quiz boeken

Harry Potter pubquiz Upbeatles
Hedwig Harry Potter

Wie daag jij uit?

Ben je een gepassioneerde Harry Potter-fan die alles weet over de wereld van Hogwarts? Heb je elk boek gelezen en ken je alle details? Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe je mee kunt doen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Neem contact op

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord