Online pubquiz

Upbeatles was namelijk het eerste Nederlandse bedrijf dat begon met de online pubquiz. Dat was meteen een groot succes, want er deden gemiddeld 2000 teams mee met de online quizzen. Niet alleen lokale en nationale pers pakten dit op, maar ook het aantal deelnemende teams was gigantisch. Op het hoogtepunt deden er zelfs bijna 5000 teams mee, verspreid door heel Nederland. Dat was natuurlijk midden in de coronacrisis, toen we ons allemaal ontzettend verveelden. Heeft de online pubquiz wel een toekomst, als de kroegen weer open zijn? Wij denken van wel!

Upbeatles online live quiz

Meedoen met een online pubquiz is heel makkelijk

Het is supereenvoudig om gezellig mee te doen met onze online pubquizzen. Meer dan een team en een goede internetverbinding heb je niet nodig. Kijk in onze agenda wanneer de eerst volgende quiz wordt georganiseerd en zorg dat je laptop klaar staat. Per week organiseren we minimaal twee quizzen, dus je hoeft nooit lang te wachten.

Online bedrijfsuitje

Naast onze live online pubquizzen, is het ook mogelijk om een eigen online quiz voor je bedrijf te laten organiseren! Wat dacht je van:

  • Een themaquiz voor je vriendengroep
  • Een muziekquiz voor op de familiedag
  • Een bedrijfsuitje met een uitdagende online quiz

Het voordeel aan een online pubquiz is dat de locatie nog makkelijker is: vanuit je eigen woonkamer of kantoor. Je kunt de quiz in teams spelen of individueel om te kijken wie het allerbeste is!

Bedrijfsuitje online pubquiz
  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning
Upbeatles online quiz corona

Aanmelden voor online pubquiz

Weet je pas op het allerlaatste moment dat je mee wil doen? Geen enkel probleem, want aanmelden is niet nodig. We starten altijd om 20.00 uur en we beginnen elke stream altijd met instructies, zodat je weet hoe je mee kunt doen. Deelname aan de livequiz is geheel gratis! Maar uiteraard kunnen we een donatie altijd waarderen.

Hybride quiz

De hybride quiz is een combinatie van een quiz op locatie met een online quiz. Stel je voor dat we op het hoofdkantoor de quiz spelen en dat de vestigingen van Londen, Brussel en Berlijn kunnen inloggen via een online verbinding? Ideaal voor de vrijdagmiddagborrel of voor de thuiswerker.

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord