Online pubquiz

Tijdens de coronacrisis waren wij, Upbeatles, het eerste Nederlandse bedrijf dat is gestart met dé online pubquiz. Dit was gelijk een groot succes! Gemiddeld deden er zo 2000 teams mee met de online pubquiz. Dit werd al heel snel opgepakt door de lokale én nationale pers. Hierdoor bereikte wij het hoogtepunt met 5000 teams die mee deden aan de online pubquiz! Nu corona zo goed als voorbij is, heeft de online pubquiz dan nog wel zin? Wij vinden van wel!

Upbeatles online live quiz

Online activiteiten

Tegenwoordig kan bijna alles online en worden er talloze online activiteiten georganiseerd! Dus waarom dan ook niet een online pubquiz? Je hoeft er niet voor je huis uit en je kan lekker thuis op de bank blijven zitten. Maar ondertussen heb je toch het gezelschap en een super leuke middag of avond! De online pubquiz kan gezellig met je vrienden, familie, en of collega’s. 

Meedoen met een online pubquiz is heel makkelijk. Je hebt namelijk niet veel nodig alleen een telefoon of laptop, een fanatiek team en natuurlijk goede internet verbinding! In onze agenda kan je zien wanneer de volgende online pubquiz wordt georganiseerd. Wil jij op korte termijn al een online pubquiz organiseren? Dat kan!  Per week organiseren wij minimaal twee quizzen dus je hoeft nooit lang te wachten. 

Online activiteit met collega’s

Heb jij collega’s verspreid over heel het land, maar wil je toch een leuke activiteit met z’n allen doen? Dan is onze online pubquiz de perfecte online activiteit! De online pubquiz is ook ideaal wanneer er binnen jouw bedrijf veel hybride wordt gewerkt. Zo kan iedereen online inloggen en quizzen maar. 

 

De online pubquiz kan je leuk doen tijdens de feestdagen of voor de vrijdagmiddagborrel. Wij bieden verschillende soorten quizzen aan: 

 

Kies er een uit en de strijd kan beginnen! 

Bedrijfsuitje online pubquiz
  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen
Upbeatles online quiz corona

Meld je aan voor de online pubquiz!

Besluit jij last minut dat je mee wilt doen aan de online pubquiz? Dat is geen probleem want je hoeft je ook niet aan te melden. De online pubquiz start altijd om 20.00 uur. Voordat we met de stream beginnen wordt het altijd uitgelegd zodat je weet wat je te wachten staat. Deelname aan de livequiz is geheel gratis! Maar uiteraard kunnen we een donatie altijd waarderen.

Hybride quiz

De hybride quiz is een combinatie van een quiz op locatie met een online quiz. Stel je voor dat we op het hoofdkantoor de quiz spelen en dat de vestigingen van Londen, Brussel en Berlijn kunnen inloggen via een online verbinding? Ideaal voor de vrijdagmiddagborrel of voor de thuiswerker.

Voorbeelden online quizzen

Tijdens de bizarre corona-periode hebben wij op het podium een muziekquiz mogen doen in Paradiso. Een liveband + popquiz + muziekbingo = lots of fun! Daarnaast proberen wij altijd in te spelen op actuele onderwerpen, zoals WK voetbal quiz en Top2000 quiz. Maar ook bedenken we graag quizzen voor echte film fans, zoals de Harry Potter quiz en Friends quiz. 

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord