Voetbalquiz

Zit je elke zondagavond om zeven uur voor de buis met je bord op schoot? Weet je welke club recordkampioen van Oostenrijk is? Of word je al nerveus als Malmö dit weekend moet spelen? Dan zal je zeker goed scoren bij onze voetbalquiz. Supertof om met je voetbalclub, je vrienden of in de bedrijfskantine te spelen.

Voetbalquiz Upbeatles Utrecht Nijmegen

Voetbalquiz op locatie

We organiseerden voor de supportersverenigingen van NEC en FC Utrecht al eens een gave quizavond met vragen over het Nederlands elftal, maar uiteraard ook de nationale en internationale competities. Een quiz bestaat altijd uit verschillende triviavragen, fotorondes, maar ook audio- en videorondes. Om de twee jaar hebben we ook een speciale voetbalquiz die geheel in het teken van het EK of WK staat.

Voetbalquiz pakket

Wil je de quiz liever zelf presenteren, dan kan dit uiteraard ook. Je kunt de voetbalquiz ook als kant en klaar pakket kopen bij ons. Ideaal voor het EK of WK voetbal. De quiz wordt dan op maat samengesteld en via WeTransfer verstuurd.

Vraag offerte aan

Voetbalquiz pakket kant en klaar
  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord

  • Vanwaar de naam Upbeatles?

    Ooit zijn we begonnen met het deelnemen aan quizzen onder de naam Upbeatles. Logischerwijs hebben we dus onze bedrijfsnaam hiernaar vernoemd.

  • Organiseren jullie weleens een themaquiz?

    Sinds 2011 hebben we veel thema’s in onze quizzen verwerkt. van de jaren ’70 tot aan de 00’s muziekquiz, films, Disney, Harry Potter, How I Met Your Mother tot aan Star Wars, Nationale Geografie, voetbal en sport in het algemeen. Mis je een thema? Vraag naar de mogelijkheden.