Opgaveblad Upbeatles pubquiz pakket kant en klaar

Kant en klaar quizpakket

Ben je op zoek naar een leuke en vermakelijke activiteit voor je feest, evenement of bedrijfsuitje? Overweeg dan eens om een kant-en-klaar quizpakket aan te schaffen. Deze quizpakketten bieden een perfecte combinatie van plezier en uitdaging voor alle deelnemers. Er zijn verschillende soorten quizpakketten beschikbaar, van algemene kennisquizzen tot muziekquizzen en thema-quizzen. Elke quiz bevat vragen van verschillende moeilijkheidsgraden, zodat er voor iedereen wat te doen is. Bovendien kun je het quizpakket aanpassen aan je eigen wensen, bijvoorbeeld door een extra plaatjesronde of audioronde toe te voegen.

Quizpakket muziekquiz

Er zijn mogelijkheden om een leuke, avondvullende muziekquiz te kopen. Een muziekquiz spelen en organiseren we normaal gesproken in zes rondes van elk 10 fragmenten. Uiteraard kunnen deze rondes aangepast worden aan ieders wens. De rondes worden niet alleen met een simpele introronde gespeeld. We hebben ook veel puzzelrondes, rondes met platenhoezen, artiesten en bijvoorbeeld bandlogo’s klaarstaan om een avond vol entertainment te bieden. De duur van een quiz is ongeveer twee uur.

Upbeatles headsets quiz muziekbingo huur

Quizpakket prijzen en levering

Je kunt er ook voor kiezen om een quiz op maat te laten maken door een professionele quizmaster, die de quiz speciaal voor jouw evenement ontwerpt en begeleidt. Of je nu een bedrijfsuitje, verjaardagsfeestje of ander evenement organiseert, een quiz is altijd een leuke manier om mensen bij elkaar te brengen en een gezellige sfeer te creëren. Alle benodigde materialen en instructies worden meegeleverd met het pakket. Van vragenlijsten en antwoordboekjes tot audio- en muziekbestanden en puzzelrondes, alles wat je nodig hebt zit in het pakket. De bestanden krijg je van ons in hoge kwaliteit aangeleverd.

Upbeatles kant en klare quiz

Quizpakket voor in je café of kroeg

Op de stille dagen meer leven in je café of kroeg? Onze pubquiz is dé manier om een leuke avond te realiseren waarin de omzet verhoogd wordt. Dit is toch voor elke kroeg een mooi uitgangspunt? Het gemiddelde bedrag dat een bezoeker uitgeeft bedraagt tussen de tien en vijftien euro. Stel, je hebt een vijftigtal mensen in het café op een maandagavond, dan is het rekensommetje snel gemaakt. Je omzet stijgt dan gegarandeerd dankzij de aanwezigheid van een leuk evenement als de audiovisuele pubquiz van Upbeatles.

Quizpakket pubquiz kroeg of cafe
  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie