Opgaveblad Upbeatles pubquiz pakket kant en klaar

Kant en klaar quizpakket

Voor ieder wat wils, van jong tot oud en van makkelijk tot moeilijk. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om het quizpakket leuker te maken met een plaatjesronde en een audioronde. Uiteraard is er de mogelijkheid om een quiz naar eigen wensen te laten ontwikkelen en uit te laten voeren door een professionele quizmaster voor allerlei soorten evenementen, feesten, bedrijfsuitjes, speciale thema avonden en meer.

Quizpakket muziekquiz

Er zijn mogelijkheden om een leuke, avondvullende muziekquiz te kopen. Een muziekquiz spelen en organiseren we normaal gesproken in zes rondes van elk 10 fragmenten. Uiteraard kunnen deze rondes aangepast worden aan ieders wens. De rondes worden niet alleen met een simpele introronde gespeeld. We hebben ook veel puzzelrondes, rondes met platenhoezen, artiesten en bijvoorbeeld bandlogo’s klaarstaan om een avond vol entertainment te bieden. Ideaal voor een bedrijfsuitje of evenement op school. Niet voor niets worden we geregeld gevraagd voor een muzikale omlijsting van een middag. De duur van een quiz is ongeveer twee uur.

Upbeatles headsets quiz muziekbingo huur

Quiz pakket prijzen en levering

De prijzen voor quizzen variëren en zijn afhankelijk hoe je jouw quiz wilt samenstellen. Voor kroegen of cafés hebben we ook abonnementsvormen. De bestanden krijg je van ons via WeTransfer in hoge kwaliteit aangeleverd, inclusief handleiding, audio- en muziekbestanden, antwoordboekjes en fotorondes. Deze laatste twee dien je dan nog wel eventjes zelf te printen.

Upbeatles quizpakket

Quizpakket voor in je café of kroeg

Op de stille dagen meer leven in je café of kroeg? Onze pubquiz is dé manier om een leuke avond te realiseren waarin de omzet verhoogd wordt. Dit is toch voor elke kroeg een mooi uitgangspunt? Het gemiddelde bedrag dat een bezoeker uitgeeft bedraagt tussen de tien en vijftien euro. Stel, je hebt een vijftigtal mensen in het café op een maandagavond, dan is het rekensommetje snel gemaakt. Je omzet stijgt dan gegarandeerd dankzij de aanwezigheid van een leuk evenement als de audiovisuele pubquiz van Upbeatles.

Quizpakket pubquiz kroeg of cafe
  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie