Pubquiz Eindhoven

What to do in Eindhoven?

Trommel al je vrienden, familie, collega’s en buren bij elkaar want we gaan pubquizzen! Upbeatles is sinds kort ook te vinden in Eindhoven. Wie uit jouw omgeving heeft de meeste nutteloze kennis? Weet altijd een interessant feitje te vertellen of kent alle ins en outs over een bepaald onderwerp? Test het nu, onder het genot van een lekker biertje, knapperige bitterbal of fris wijntje bij Stadscafé Spijker in Eindhoven.

Komende quizzen

Bekijk de agenda
Upbeatles van pubquiz tot popquiz Utrecht Nijmegen

Wat te doen in Eindhoven?

Eindhoven is een bruisende, jonge, hippe en moderne stad waar altijd wel wat te doen is. Wat is dan leuker dan je dag af te sluiten met een pubquiz of bijvoorbeeld een muziekquiz in een van de gezelligste cafés in Eindhoven. Ga lekker zitten en strijd samen met je team voor de winst. Als je het aan ons vraagt een van de leukste activiteiten in Eindhoven!

Thema’s pubquiz

Wij van Upbeatles bieden veel verschillende soorten pubquizzen aan. Weet jij alles van muziek? Is jouw moeder gek van films of kan jouw collega elke winnaar noemen van de Tour de France? Voor iedereen hebben wij een geschikte pubquiz klaar staan. Voor welke pubquiz ga jij?

Pubquiz Amsterdam bij Bird Brewery
Pubquiz Upbeatles

Agenda

Benieuwd naar onze andere pubquizzen? Bekijk dan hier onze agenda

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie