Pubquiz Eindhoven

What to do in Eindhoven?

Trommel al je vrienden, familie, collega’s en buren bij elkaar want we gaan pubquizzen! Upbeatles is sinds kort ook te vinden in Eindhoven. Wie uit jouw omgeving heeft de meeste nutteloze kennis? Weet altijd een interessant feitje te vertellen of kent alle ins en outs over een bepaald onderwerp? 

Komende quizzen

Bekijk de agenda
Upbeatles van pubquiz tot popquiz Utrecht Nijmegen

Wat te doen in Eindhoven?

Eindhoven is een bruisende, jonge, hippe en moderne stad waar altijd wel wat te doen is. Wat is dan leuker dan je dag af te sluiten met een pubquiz of bijvoorbeeld een muziekquiz in een van de gezelligste cafés in Eindhoven, op Stratumseind. Ga lekker zitten en strijd samen met je team voor de winst. Als je het aan ons vraagt een van de leukste activiteiten in Eindhoven!

Pubquiz Eindhoven – Stadscafé Spijker

Wil je onder het genot van een lekker biertje, knapperige bitterbal of fris wijntje bij Stadscafé Spijker een quiz spelen in Eindhoven? We organiseren met regelmaat een muziekquiz bij Stadscafé Spijker op Stratumseind. In acht rondes vol met muziek, foto’s, fragmenten en lekkere liedjes testen we je muzikale kennis.

Muziekquiz Stadscafe Spijker Eindhoven Upbeatles

Thema’s pubquiz

Wij van Upbeatles bieden daarnaast ook andere soorten quizzen aan. Weet jij alles van muziek? Is jouw moeder gek van films of kan jouw collega elke winnaar noemen van de Tour de France? Voor iedereen hebben wij een geschikte pubquiz klaar staan. Voor welke pubquiz ga jij in de buurt?

Upbeatles pubquiz Eindhoven
  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie