Pubquiz Upbeatles Pascal Ninaber

Zin in een pubquiz in Nijmegen?

Woon je in Nijmegen en heb je zin in een gezellige avond waar je ook nog eens wat van leert? Dan is een pubquiz in Nijmegen echt iets voor jou! Kom samen met vrienden je kennis testen in één van de cafés waar we mee samenwerken. Bij onze quizzen maken we gebruik van een groot scherm. Dat geeft ons meer mogelijkheden voor video, audio en fotomateriaal. En zo kan iedereen meekijken en hoeft niemand een ronde over te slaan. Zo zien we het graag!

Upbeatles pubquiz Pascal en Jochem

Dé pubquiz van Nijmegen

Upbeatles heeft al meer dan tien jaar ervaring met het organiseren van pubquizzen. Daarom weten we als geen ander dat de pubquiz Nijmegen vooral draait om gezelligheid met vrienden of familie. Wij zorgen ervoor dat de vragen uitdagend zijn, maar niet té moeilijk. We willen dat iedereen ‘s avonds vrolijk naar huis gaat.

Duik samen met je vrienden of familie de kroeg in voor een avond voor gezelligheid. Daag ze uit en ontdek wie het meeste weet over leuke feitjes en algemene kennis. Bekijk onze agenda en plan je pubquiz-avond in! Zo bieden wij verschillende pubquizzen in Nijmeegse kroegen aan.

Pubquiz in Cafe Samson

We organiseren pubquizzen in één van de leukste en drukste kroegen van Nijmegen: Cafe Samson. De kroeg heeft een ruim assortiment aan biersoorten, ruim 100 soorten bier staan klaar om genuttigd te worden. Mocht je naast een drankje ook een hapje lusten, dan kun je hier naast de traditionele bitterbal ook terecht voor een broodje of een lekkere worst. De kroeg heeft veel weg van Engelse pub, ideaal dus om er een pubquiz te spelen. We wisselen de dagen af waarop we een quiz organiseren. Houd dus onze agenda op de website of anders onze Facebookpagina in de gaten om mee te kunnen doen met de pubquiz Nijmegen in Cafe Samson.

Pubquiz Cafe Samson Nijmegen

Pubquiz bij brouwerij Oersoep

In februari 2024 zijn we met een pubquiz op een toffe locatie bij Oersoep gestart. Vanuit het brouwerslab heb je een supergaaf panoramazicht over de uiterwaarden van de Waal en de Oversteek. Elke laatste donderdag van de maand organiseren we een pubquiz bij deze Nijmeegse brouwerij. Reserveren kan via de site van Oersoep.

Oersoep pubquiz Nijmegen

Pubquiz West in De Industrie

In juni 2022 zijn we gestart bij een nieuwe, oude locatie in Nijmegen West. Elke eerste maandag van de maand organiseren we de pubquiz West in De Industrie. Ooit zat in deze locatie aan de Weurtseweg café Shamata. Maar na een grondige verbouwing is er een prachtige locatie ontstaan in het opkomende Nieuw-West, vlakbij het oude Honig-terrein. Je kunt er naast een drankje ook terecht voor lunch en diner. Op onze agenda op de website of anders op onze Facebookpagina vind je meer informatie over de pubquiz West.

Pubquiz West De Industrie

Pubquiz Sint Anneke

In 2022 zijn we gestart bij Café St. Anneke aan de St. Annastraat in hartje Nijmegen. Elke tweede woensdag van de maand organiseren we met dit oergezellige café een maandelijke pubquiz. Deze avonden zijn geliefd bij zowel de echte quizzers als bij mensen die gewoon een leuke avond willen hebben. Tijdens de pubquiz worden er vragen gesteld in verschillende categorieën, zoals muziek, sport, geschiedenis, film en nog veel meer. Met een team van vrienden, familie of collega’s kun je je kennis testen en strijden om de prijzen. Wil je meedoen, dan kun je je team inschrijven via de site van Café St. Anneke.

Pubquiz Nijmegen Café St. Anneke

Pubquiz Buur

In eetcafé Buur begonnen we ooit met een succesvolle Top 2000-quiz. Tegenwoordig spelen we iedere tweede vrijdag van de maand spelen we een quiz in dit eetcafé in Brakkenstein in Nijmegen. Buur is een mooie en knusse locatie die midden in de wijk ligt. Gedurende de corona-crisis was Villa Klein Heumen onze vaste locatie. Het is aan te raden om van tevoren te reserveren om zeker te zijn van een plekje. Na afloop van de quiz kun je nog even napraten onder het genot van een hapje en drankje. Of je nu met vrienden, familie of collega’s komt, de pubquiz bij BUUR is gegarandeerd een leuke en leerzame avond uit.

Upbeatles pubquiz Buur Nijmegen

Pubquiz bij Black & Blue Events

Zin in een gezellige avond vol met uitdagende vragen, lekker eten en goed gezelschap? Kom dan naar Black & Blue aan de Houtwerf in Nijmegen voor onze unieke combinatie van een pubquiz en een barbecue! Onze pubquizzen zijn bekend in de hele stad en zorgen altijd voor een gezellige en uitdagende avond. En als je even vastzit met een vraag, dan kun je altijd je tafelgenoten raadplegen. Daarom bieden wij naast de quiz ook een heerlijke barbecue aan. De barbecue-pitmasters bereiden het vlees, de vis en de vegetarische opties met zorg en aandacht, zodat jij kunt genieten van een heerlijke maaltijd tijdens het spelen van de quiz.

Black & Blue events barbecue en pubquiz Upbeatles Nijmegen

Quiz in De Vereeniging

Samen met De Vereeniging in Nijmegen organiseren we met regelmaat een themaquiz. Zo hebben we al eens Friends quiz en een Top 2000-quiz georganiseerd. In de zomermaanden is een quiz met silent headsets op het mooie terras van deze blikvanger van Nijmegen een ideale bezigheid.

Upbeatles quiz De Vereeniging

Pubquiz Café Daen en Maxim

Een pubquiz bij Café Daen en Maxim heeft een eigen unieke presentator, maar de kwaliteit van de quiz is in onze handen. Eigenaren Maurice van Daen en Kris van Maxim nemen in de donkere maanden van het jaar al jaren een quiz van ons af. 

Pubquiz Nijmegen Cafe Daen en Maxim

Vraag en antwoord

  • Waar kan ik een pubquiz spelen in Nijmegen?

    Duik samen met je vrienden of familie de kroeg in voor een avond voor gezelligheid. Wekelijks houden wij pubquizzen in verschillende cafés in Nijmegen, zoals Samson, West in De Industrie, Sint Anneke, Buur, Black & Blue, De Vereeniging en Dean en Maxim.

  • Nijmegen: wat te doen?

    Heb je zin om een pubquiz te spelen in de oudste stad van Nederland? We hebben een breed scala aan thema’s en vragen, en we streven er altijd naar om onze quizzen up-to-date en relevant te houden. Bezoek onze website om meer te weten te komen over onze pubquizzen in Nijmegen en om je in te schrijven voor onze volgende quizavond.

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie