Pubquiz Upbeatles Nijmegen

Zin in een pubquiz in Nijmegen?

Woon je in Nijmegen en heb je zin in een gezellige avond waar je ook nog eens wat van leert? Dan is een pubquiz in Nijmegen echt iets voor jou! Kom samen met vrienden je kennis testen in één van de cafés waar we mee samenwerken. Bij onze quizzen maken we gebruik van een groot scherm. Dat geeft ons meer mogelijkheden voor video, audio en fotomateriaal. En zo kan iedereen meekijken en hoeft niemand een ronde over te slaan. Zo zien we het graag!

Upbeatles pubquiz Nijmegen

Dé pubquiz van Nijmegen

Upbeatles heeft al meer dan tien jaar ervaring met het organiseren van pubquizzen. Daarom weten we als geen ander dat een Nijmeegse pubquiz vooral draait om gezelligheid met vrienden of familie. Wij zorgen ervoor dat de vragen uitdagend zijn, maar niet té moeilijk. We willen dat iedereen ‘s avonds vrolijk naar huis gaat.

Duik samen met je vrienden of familie de kroeg in voor een avond voor gezelligheid. Daag ze uit en ontdek wie het meeste weet over leuke feitjes en algemene kennis. Bekijk onze agenda en plan je pubquiz-avond in! Zo bieden wij verschillende pubquizzen in Nijmeegse kroegen aan.

Pubquiz in Cafe Samson

We organiseren pubquizzen in één van de leukste en drukste kroegen van Nijmegen: Cafe Samson. De kroeg heeft een ruim assortiment aan biersoorten, ruim 100 soorten bier staan klaar om genuttigd te worden. Mocht je naast een drankje ook een hapje lusten, dan kun je hier naast de traditionele bitterbal ook terecht voor een broodje of een lekkere worst. De kroeg heeft veel weg van Engelse pub, ideaal dus om er een pubquiz te spelen. We wisselen de dagen af waarop we een quiz organiseren. Houd dus onze agenda op de website of anders onze Facebookpagina in de gaten om mee te kunnen doen met de pubquiz Nijmegen in Cafe Samson.

Pubquiz Cafe Samson Nijmegen

Pubquiz Buur

In eetcafé Buur begonnen we ooit met een succesvolle Top 2000-quiz. Tegenwoordig spelen we iedere tweede vrijdag van de maand spelen we een quiz in dit eetcafé in Brakkenstein in Nijmegen. Buur is een mooie en knusse locatie die midden in de wijk ligt. Gedurende de corona-crisis was Villa Klein Heumen onze vaste locatie.

Upbeatles pubquiz Buur Nijmegen

Quiz in De Vereeniging

Samen met De Vereeniging in Nijmegen organiseren we met regelmaat een themaquiz. Zo hebben we al eens Friends quiz of een Top 2000-quiz georganiseerd. In de zomermaanden is een silentquiz op het mooie terras van deze blikvanger van Nijmegen een ideale bezigheid.

Upbeatles quiz De Vereeniging

Pubquiz Café Daen en Maxim

Een pubquiz bij Café Daen en Maxim heeft een eigen unieke presentator, maar de kwaliteit van de quiz is onze handen. Eigenaren Maurice en Kris nemen in de donkere maanden van het jaar al jaren een quiz van ons af. 

Pubquiz Nijmegen Cafe Daen en Maxim
  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie