Silentquiz

Upbeatles organiseert, maakt en presenteert al jaren met veel plezier en succes diverse (pub)quizzen door het hele land. Je kunt nu ook een silentquiz of muziekbingo bij ons boeken met een silent headset. We hebben 100 headsets aangeschaft, dus je kunt nu ook een leuk silent feestje bouwen op je terras of thuis. Zo hebben de buren ook geen last van teveel decibellen.

Upbeatles Silent quiz headsets muziekbingo

Hoe werkt een silentquiz?

Eigenlijk zoals iedere andere “normale” pubquiz: de quizmaster stelt de eerste vraag; op je hoofdtelefoon hoor je de bijbehorende audiovisuele content; en de deelnemers spelen samen. Voorafgaand aan de silent quiz worden de headsets in bruikleen verstrekt aan de teams. Na afloop moeten de headsets weer bij ons worden ingeleverd en worden deze ontsmet voor een volgend gebruik. Voor onze openbare quizzen geldt dat mocht op de ochtend van het evenement blijken dat het die avond slecht weer wordt, dan wordt het evenement afgelast en / of verplaatst.

Headsets huren

De headsets zijn ook te huur voor je eigen feestje. Wil je ook een gave silentquiz of een silent muziekbingo organiseren en spelen, of headsets en zenders voor een scherpe prijs van ons huren, neem dan contact met ons op.

Vraag offerte aan

Upbeatles headsets quiz muziekbingo huur
Upbeatles silent pubquiz huur en muziekbingo

Silentquiz agenda

Wil je een silentquiz organiseren voor je collega’s, vrienden of familie? Of misschien voor vreemde in een kroeg bij jou in de buurt? Neem contact op of vraag een offerte aan. Wij kijken graag met je mee om de best passende silentquiz voor jouw gezelschap te organiseren.

Agenda

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord