Sportquiz

Sportfanaten opgelet! Als je geen sportevenement wilt missen, van de Olympische Spelen tot de Tour de France, en je bent net zo enthousiast over EK voetbal, NHL, NBA en dartcompetities, dan is onze sportquiz jouw ideale uitdaging! Onze quiz is een meeslepende audiovisuele ervaring met boeiende video’s, foto’s en geluidsfragmenten, waardoor de interactie naar een hoger niveau wordt getild. Doe mee en bewijs je sportkennis!

Quiz met audio, muziek en video

Wat maakt onze sportquiz zo bijzonder? Het antwoord ligt in onze benadering van het quizzen. We gebruiken niet alleen tekstvragen en multiple-choice opties; we gaan veel verder dan dat. Onze vragen worden ondersteund door boeiende video’s, foto’s en geluidsfragmenten die je meenemen naar de hartslag van het spel. Je zult niet alleen vragen beantwoorden, maar ook visueel en auditief worden uitgedaagd, wat de quiz tot een onvergetelijke ervaring maakt.

Upbeatles sportquiz
Right To Play sportquiz Upbeatles 2020

Online sportquiz voor Stichting Right To Play

Zowel in 2020 als in 2021 speelden we voor Stichting Right To Play een online sportquiz. Deze benefiet quiz stond in het teken van het zoveel mogelijk binnenhalen van donaties. Bekende Nederlandse hockeysters als Maria Verschoor en Eva De Goede, maar ook oud-bokser Arnold Vanderlijde, oud-wielrenner en journalist Thijs Zonneveld werkten belangeloos aan de avond mee. In totaal haalden we op beide avonden in totaal een kleine 8000 euro op.

In 2022 maakten we en organiseerden we samen met Right To Play een quiz in de Johan Cruijff Arena. Na twee succesvolle online edities was dat was de eerste quiz op locatie na de corona-pandemie.

Sportquiz voor je club of bedrijf

Zoek je een uitdagende, interactieve sportquiz, voetbalquiz of Tour de France quiz, dan kun je hieronder meer informatie aanvragen. We denken graag met je sportclub, bedrijf of afdeling mee over de invulling van de avond. Niet deelgenomen is nooit gewonnen!

Vraag offerte aan

Sportquiz Upbeatles
  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord

  • Vanwaar de naam Upbeatles?

    Ooit zijn we begonnen met het deelnemen aan quizzen onder de naam Upbeatles. Logischerwijs hebben we dus onze bedrijfsnaam hiernaar vernoemd.

  • Organiseren jullie weleens een themaquiz?

    Sinds 2011 hebben we veel thema’s in onze quizzen verwerkt. van de jaren ’70 tot aan de 00’s muziekquiz, films, Disney, Harry Potter, How I Met Your Mother tot aan Star Wars, Nationale Geografie, voetbal en sport in het algemeen. Mis je een thema? Vraag naar de mogelijkheden.