Sportquiz

Zit je voor de buis bij de Olympische Spelen of Tour de France? Krijg je lasogen van het EK voetbal, maar kijk je ook graag naar de NHL, NBA of de dartcompetities? Dan zal je zeker goed scoren bij onze sportquiz. Ook een sportquiz wordt bij ons audiovisueel georganiseerd. We werken met veel video-, foto- en audiofragmenten waardoor de quiz extra interactief is.

Right To Play sportquiz Upbeatles 2020

Online sportquiz voor Stichting Right To Play

Zowel in 2020 als in 2021 speelden we voor Stichting Right To Play een online sportquiz. Deze benefiet quiz stond in het teken van het zoveel mogelijk binnenhalen van donaties. Bekende Nederlandse hockeysters als Maria Verschoor en Eva De Goede, maar ook oud-bokser Arnold Vanderlijde, oud-wielrenner en journalist Thijs Zonneveld werkten belangeloos aan de avond mee. In totaal haalden we op beide avonden in totaal een kleine 8000 euro op.

Sportquiz voor je club of bedrijf

Zoek je een uitdagende, interactieve sportquiz, voetbalquiz of Tour de France quiz, dan kun je hieronder meer informatie aanvragen. We denken graag met je sportclub, bedrijf of afdeling mee over de invulling van de avond. Niet deelgenomen is nooit gewonnen!

Vraag offerte aan

Sportquiz Upbeatles
  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord

  • Vanwaar de naam Upbeatles?

    Ooit zijn we begonnen met het deelnemen aan quizzen onder de naam Upbeatles. Logischerwijs hebben we dus onze bedrijfsnaam hiernaar vernoemd.

  • Organiseren jullie weleens een themaquiz?

    Sinds 2011 hebben we veel thema’s in onze quizzen verwerkt. van de jaren ’70 tot aan de 00’s muziekquiz, films, Disney, Harry Potter, How I Met Your Mother tot aan Star Wars, Nationale Geografie, voetbal en sport in het algemeen. Mis je een thema? Vraag naar de mogelijkheden.