De leukste kerst pubquiz om samen te spelen!

Een keer wat anders doen tijdens de kerst? Dan is de kerst pubquiz iets voor jou! Onze kerst pubquiz kan je samen spelen met je familie en of vrienden. Voor veel mensen staan de feestdagen in het teken van gezelligheid, samen zijn, lekker (en veel) eten en niet te vergeten… spelletjes! Een beetje competitie tijdens de feestdagen houdt de boel leuk, spannend en door de kerst pubquiz niet zoals gewoonlijk! 

Upbeatles Top 2000 kerstborrel

Waarom de kerst pubquiz jouw kerst leuk maakt

Trommel jouw vrienden en familieleden op voor dit leuke kerstspel! Want wat is er nou leuker dan fanatiek bezig zijn tijdens de feestdagen? En omdat wij je graag helpen hebben wij een waanzinnig leuke kerst pubquiz in elkaar gezet.

Kerstborrel

De kerst pubquiz is gemaakt voor zowel vrienden, familie als collega’s Wanneer de laatste maanden in zicht zijn gaan veel mensen nadenken over originele kerstavonden of borrels. Met onze kerst pubquiz zorgt voor een avond voor in de boeken. De kerst pubquiz is laagdrempelig, herkenbaar en gaat om lekker samenzijn met jouw vrienden, familie of collega’s.

Kerst pubquiz boeken

Online kerstactiviteit

Collega’s, vrienden of familie door heel het land? Geen probleem! De kerst pubquiz kunnen wij ook gemakkelijk online uitvoeren.

Het enige dat je nodig hebt is goede wifi, een webcam en een hoop enthousiastelingen. Zo krijg je het hele gezelschap bij elkaar zonder dat mensen moeten reizen. Scheelt ook weer een avondje bobben ;).

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord