De leukste kerst pubquiz om samen te spelen!

Een keer wat anders doen tijdens de kerst? Dan is de kerst pubquiz iets voor jou! Onze quiz kun je samen spelen met je familie, vrienden of collega’s. Voor veel mensen staan de feestdagen in het teken van gezelligheid, samen zijn, lekker eten en niet te vergeten… spelletjes! Een beetje competitie tijdens de feestdagen houdt de boel leuk, spannend en zo kan je eindelijk die vervelende oom eens terugpakken 😉

Upbeatles Top 2000 kerstborrel

Waarom de kerst pubquiz jouw kerst leuk maakt?

Trommel jouw familie, vrienden of collega’s op voor dit leuke kerstspel. Want wat is er nou leuker dan fanatiek bezig zijn tijdens de feestdagen? Jouw kennis wordt getest door middel van verschillende soorten kennisvragen, muziek en foto- en videorondes. De pubquiz wordt gepresenteerd door een echte quizmaster. Afgewisseld met scherpe vragen, bijzondere beelden en muzikale stukken krijgen jullie verschillende vragen. Deze mix van gezelligheid zorgt voor interactie en strijd tussen de deelnemers. Ben jij klaar om te winnen?! 

Wil je persoonlijke vragen toevoegen in de kerst pubquiz? Dat kan! Neem contact met ons op over de mogelijkheden. We zijn zelfs bereid de pubquiz op locatie te presenteren.

Online kerstactiviteit

Collega’s, vrienden of familie door heel het land? Geen probleem! De kerst pubquiz kunnen wij ook gemakkelijk online uitvoeren. Zo krijg je het hele gezelschap bij elkaar zonder dat mensen moeten reizen. Scheelt ook weer een avondje bobben ;).

Het enige wat je daarvoor nodig hebt is:

 • Goede wifi
 • Een webcam
 • Hoop enthousiastelingen

Let the game begin!

 • 10+ jaar ervaren quizmasters
 • Eerste online pubquiz van NL
 • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord

 • Is de kerst pubquiz geschikt voor kinderen?

  Ja, de kerst pubquiz is geschikt voor kinderen, maar sommige vragen kunnen uitdagend zijn. We raden aan om gemixte teams te maken en samen goed samen te spelen, zodat iedereen kan genieten van het kerstplezier.

 • Hoe lang duurt de kerst pubquiz?

  De duur van de quiz varieert afhankelijk van hoe snel het gezelschap de vragen beantwoordt. Gemiddeld kun je rekenen op ongeveer 90 minuten speeltijd. Vaak duurt een quiz in een café wat langer dan online. 

 • Waar kan ik een kerstmis pubquiz houden?

  Je kunt een kerstmis pubquiz op verschillende locaties organiseren, lokale pubs, restaurants of zelfs bij jou thuis. Daarnaast kun je ook overwegen om een online kerstmis pubquiz te organiseren, zodat vrienden en familie van overal kunnen deelnemen. Het belangrijkste is dat je een locatie kiest die past bij de sfeer en gezelligheid die je wilt creëren.

 • Wat houdt een kerst pubquiz van Upbeatles in?

  Een kerst pubquiz is een interactieve quizgame die tijdens en rondom de kerstperiode en de feestelijke omringende dagen wordt gespeeld. Deze pubquiz combineert typische quizvragen met vragen die passen bij de kerstsfeer. Als jij voor de drankjes zorgt, zorgen wij voor de kerst pubquiz vol plezier!