Filmquiz

In de filmquiz stellen we vragen die we net als bij onze andere quizzen in verschillende concepten gieten. Uiteraard mogen in de filmquiz de leukste, engste, spannendste en mooiste filmscènes niet ontbreken. Alle vragen worden namelijk ondersteund met behulp van foto’s, filmpjes of muziek. In een aantal rondes gaan we in vogelvlucht door de filmgeschiedenis.

In verschillende en uiteenlopende rondes testen we niet alleen jullie parate kennis, maar moet je bijvoorbeeld ook vragen beantwoorden over de fragmenten die je ziet of onderlinge verbanden ontdekken.

Upbeatles film en tv-series

Quiz met Netflix TV-series

Sinds de introductie van de bekende streamingdiensten als Netflix organiseren we regelmatig ook een Film & TV-series quiz met vragen over de bekende en minder bekende TV-series. Vragen variëren van in welke stad speelt de serie zich af, een fotoronde met bekende maskers of wapens van schurken uit films. De combinatie van TV-serie en film maakt het extra leuk.

Upbeatles filmquiz InScience film festival Nijmegen

Inscience film festival Nijmegen

In 2019 maakten we voor het Internationaal Filmfestival InScience in Nijmegen een speciale uitverkochte pubquiz met als thema wetenschap en film. Of je een haai nog niet van een snoek kon onderscheiden, of dagelijks nadenkt over booleaanse algebra, je kon met jouw team de uitdaging aangaan in Studio Lux.

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord

  • Vanwaar de naam Upbeatles?

    Ooit zijn we begonnen met het deelnemen aan quizzen onder de naam Upbeatles. Logischerwijs hebben we dus onze bedrijfsnaam hiernaar vernoemd.

  • Organiseren jullie weleens een themaquiz?

    Sinds 2011 hebben we veel thema’s in onze quizzen verwerkt. van de jaren ’70 tot aan de 00’s muziekquiz, films, Disney, Harry Potter, How I Met Your Mother tot aan Star Wars, Nationale Geografie, voetbal en sport in het algemeen. Mis je een thema? Vraag naar de mogelijkheden.