Filmquiz

In de filmquiz stellen we vragen die we net als bij onze andere quizzen in verschillende concepten gieten. Uiteraard mogen in de filmquiz de leukste, engste, spannendste en mooiste filmscènes niet ontbreken. Alle vragen worden namelijk ondersteund met behulp van foto’s, filmpjes of muziek. In een aantal rondes gaan we in vogelvlucht door de filmgeschiedenis.

Upbeatles film en tv-series

Quiz met Tv-series

Sinds de baanbrekende opkomst van populaire streamingplatforms zoals Netflix, hebben we quizvragen over Tv-series toegevoegd aan onze film en Tv-quiz. De quiz zit boordevol vragen over zowel de meest iconische als de verborgen juweeltjes van de Tv-wereld. We dagen je uit met een scala aan vragen, variërend van “In welke bruisende stad speelt de serie zich af?” tot een opwindende fotoronde, waarin je beroemde maskers en sinistere schurkenwapens uit films moet herkennen. De samensmelting van Tv-series en films zorgt voor een onvergetelijke avond vol entertainment en plezier. Doe mee en ervaar het zelf! 🍿📺🎬

Upbeatles filmquiz InScience film festival Nijmegen

Samenwerking met Inscience Filmfestival Nijmegen

In 2019 maakten we voor het Internationaal Filmfestival InScience in Nijmegen een speciale pubquiz met als thema wetenschap en film. Of je een haai nog niet van een snoek kon onderscheiden, of dagelijks nadenkt over booleaanse algebra, je kon met jouw team de uitdaging aangaan in Studio Lux. Sindsdien maken we elk jaar een gave film en Tv-quiz in samenwerking met het Inscience Filmfestival.

Themaquiz Harry Potter, Star Wars, Lord Of The Rings, How I Met Your Mother.

Tijdens de uitdagende tijden van de coronapandemie hebben we een spannende manier gevonden om jouw passie voor popcultuur levendig te houden! Je kon online met ons meedoen en deelnemen aan onze boeiende themaquizzen. We zorgden ervoor dat er regelmatig nieuwe quizzen werden gecreëerd en gestreamd, waarbij we diep doken in de wereld van geliefde filmhelden en iconische franchises, waaronder:

🪄 Harry Potter: Betoverende spreuken, magische wezens en avonturen in Zweinstein.

🌌 Star Wars: Epische ruimtegevechten, de Force en legendarische Jedi- en Sith-helden.

🌋 Lord of the Rings: De mythische wereld van Midden-aarde, met hobbits, elfen en de machtige Ene Ring.

🗽 How I Met Your Mother: Grappige avonturen, romantiek en onvergetelijke momenten met Ted, Barney, Robin en de bende.

🛋️ Friends: Herbeleef de hilarische momenten en relaties van Monica, Chandler, Ross, Rachel, Joey en Phoebe in de Big Apple.

⭐ Marvel Cinematic Universe (MCU): Superhelden, kosmische krachten en epische gevechten om de wereld te redden.

Dus, of je nu een tovenaar, een Jedi, een hobbit, een legendarische romanticus of een superheld bent, we hielden je vermaakt met onze boeiende quizzen tijdens de pandemie. Blijf op de hoogte voor meer opwindende thema’s en blijf deelnemen aan onze virtuele avonturen in de kroeg of thuis! 🎉🧙‍♂️🚀🌄🍸💥

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord

  • Vanwaar de naam Upbeatles?

    Ooit zijn we begonnen met het deelnemen aan quizzen onder de naam Upbeatles. Logischerwijs hebben we dus onze bedrijfsnaam hiernaar vernoemd.

  • Organiseren jullie weleens een themaquiz?

    Sinds 2011 hebben we veel thema’s in onze quizzen verwerkt. van de jaren ’70 tot aan de 00’s muziekquiz, films, Disney, Harry Potter, How I Met Your Mother tot aan Star Wars, Nationale Geografie, voetbal en sport in het algemeen. Mis je een thema? Vraag naar de mogelijkheden.