Ontdek de leukste pubquiz in Rotterdam

Rotterdam is een bruisende stad waar altijd iets te doen is. Ben jij op zoek naar een gezellige avond waar je ook nog eens jouw kennis kunt testen? Bij Upbeatles organiseren we regelmatig een pubquiz in Rotterdam op verschillende locaties. Denk aan cafés, restaurants en andere gezellige plekken zoals Tinyparks

Komende quizzen

Bekijk de agenda
Upbeatles van pubquiz tot popquiz Utrecht Nijmegen

Upbeatles pubquiz

Onze pubquizzen in Rotterdam zijn ideaal voor zowel grote als kleine groepen. Dus of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, bij ons beleef je gegarandeerd een gezellige avond vol uitdaging en plezier. Bij Upbeatles draait het niet alleen om winnen, maar vooral om een leuke avond met elkaar te hebben. Wij maken gebruik van een groot scherm, zodat iedereen kan meekijken met de vragen en antwoorden. Hierdoor hoef je geen ronde over te slaan en blijf je altijd betrokken bij de quiz.

Waarom een pubquiz bij Upbeatles?

Upbeatles doet er alles aan om de pubquizzen tot een succes te maken. Onze ervaren quizmasters zorgen voor een goede mix van vragen en categorieën, zodat er voor ieder wat wils is. Daarnaast zorgen we voor een gezellige sfeer en een goed gevulde bar, waardoor je bij ons gegarandeerd een leuke avond hebt tijdens onze pubquizzen.

Pubquiz Rotterdam Upbeatles
Pubquiz Upbeatles

Pubquiz voor bedrijven uit Rotterdam

Op zoek naar een vermakelijk en interactief bedrijfsuitje dat de teamgeest versterkt en zorgt voor een flinke dosis plezier? Zoek niet verder! We organiseren graag een pubquiz, een avond vol muzikale uitdagingen en spannende trivia, perfect geschikt voor jouw team. Het beste van alles is dat de pubquiz van Upbeatles maatwerk biedt, zodat het perfect aansluit bij de behoeften en interesses van jouw team. Maar het draait niet alleen om competitie. De quiz bevordert ook teambuilding en samenwerking. Bovendien zorgt het voor een ontspannen en informele sfeer, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt en volop kan genieten.

Pubquiz en bierproeverij Upbeatles

Enthousiast? Boek jouw Rotterdamse pubquiz.

Wil jij ook een gezellige en uitdagende avond beleven tijdens een pubquiz in Rotterdam? Dan ben je bij Upbeatles aan het juiste adres. Ontdek bij welke locaties wij in Rotterdam pubquizzen organiseren en doe gezellig met ons mee! Wil je liever zelf een quiz boeken voor vrienden, familie of collega’s? Neem contact op of vraag een offerte aan, samen kijken we naar een geschikte pubquiz voor jouw gezelschap.

 

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie