Muziekquiz Paradiso

Muziekquiz Paradiso

Op 5 juni 2020 stonden we in Paradiso voor een muziekquiz. Na David Bowie, U2, The Police en The Rolling Stones kunnen we Upbeatles aan dat rijtje toevoegen. We weten dat we uiteraard niet helemaal in dit rijtje passen, maar wie kan nou zeggen dat ie ooit in Paradiso heeft gestaan als artiest? Het was fabuleus. magisch,, gaaf en tegelijkertijd ook erg vermoeiend. En zo kunnen we weer een nieuw hoofdstuk toevoegen aan deze -voor iedereen- gekke Corona-periode.

Amsterdam, Paradiso, 5 juni 2020, DE GROTE UPBEATLES EN MEMPHIS MANIACS POP QUIZ PARADISO 5 juni 2020, Foto: Bart van der Putten
Amsterdam, Paradiso, 5 juni 2020, DE GROTE UPBEATLES EN MEMPHIS MANIACS POP QUIZ PARADISO 5 juni 2020, Foto: Bart van der Putten

Memphis Maniacs

Als je dan een leuke quiz wilt neerzetten op een desolaat podium in dé poptempel van Nederland, waarom dan niet meteen met een liveband? Met een liveband die ook nog eens een show kan neerzetten? Waarom dan niet de Memphis Maniacs? En zo geschiedde. Een liveband + popquiz + muziekbingo = lots of fun!

De show was voor ons een next-level ervaring. Sowieso was het podium van Paradiso voor ons totaal iets anders. Maar ook het werken met een professionele regisseur was een leerzame en nieuwe ervaring.

Ook voor hen was een dergelijk programma een primeur. En als je dan iets voor de eerste keer doet, dan gaan er natuurlijk ook dingen niet helemaal zoals verwacht of gepland. Al ging er gelukkig ook heel veel wél heel goed, laten we dat niet vergeten. ?

Upbeatles Memphis Maniacs paradiso popquiz 2020

Voor ons was dit het zoveelste toevoeging aan deze bizarre Corona-periode, waar we zoveel gave dingen gedaan hebben. Waar we zowel lokaal als nationaal veel publiciteit mee hebben gegenereerd. Hier doen we het voor: om samen met jullie gave dingen te doen op nog gavere locaties. Wij hebben er in ieder geval met volle teugen van genoten, hopelijk jullie ook! En wie weet doen we het nog eens.

Zanger Roy Smolenaars Memphis Maniacs Upbeatles popquiz Paradiso
  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie