Upbeatles Utrecht Nijmegen muziekquiz

Muziekquiz Upbeatles in Utrecht

Herken jij de muziek van The Beatles uit duizenden, heb je aan een seconde of
drie genoeg om een nummer te herkennen van Bryan Adams of weet je de echte naam van Lady Gaga? We begonnen ooit als hobby in 2011 met deze langstlopende quiz, maar inmiddels zijn we zo’n 10 jaar verder en doen we nog steeds wat we leuk vinden.

Muziekquiz Utrecht – Café Lijn 4

In Café Lijn 4 aan de Twijnstraat in Utrecht liggen onze roots. In 2011 zijn we hier begonnen met de maandelijkse muziekquiz. En nog steeds spelen we hier op de laatste maandag van de maand de quiz. Voor de muziekkenner, muziekliefhebber en de muziekfreak. De Utrecht Internet Courant (DUIC) schreef hier al eens een leuk artikel over. In acht verschillende ronden vol bekende (en iets minder bekende) muziekfragmenten, plaatjes en kennisvragen bepalen teams van maximaal zes personen wie zich de beste mag noemen. Voor de nummer 1, 2 en 3 liggen mooie prijzen klaar.

Muziekquiz Utrecht cafe lijn 4 Upbeatles

Muziekbingo Utrecht – Grand Café Lebowski

Iedere laatste woensdag van de maand vind je ons bij Grand Café Lebowski voor de leukste bingo van Utrecht. Deze fantastische locatie op één van de mooiste plekjes van Utrecht, het Domplein, is dan het toneel van de laagdrempelige, vermakelijke en gratis toegankelijke Upbeatles Muziekbingo. Met in plaats van getallen de titels en uitvoerende artiesten van bekende hits uit de voorgaande vier à vijf decennia. Deze liedjes komen voorbij in korte fragmenten en wie als eerste een geldige bingo heeft, mag een leuk prijsje uitzoeken. Per ronde zijn er vijf winnaars, maar valse bingo = liedje zingen.

Upbeatles muziekbingo Utrecht Lebowski LOUPK 2017
  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie