Eindejaarsquiz 2024

Voor ons gevoel is de zomer nog maar net afgelopen, maar de beelden van buiten vertellen toch echt een ander verhaal. Het is weer vroeg donker, de Sint is in het land en we zien de eerste verdwaalde kerstverlichting alweer hangen binnen en buiten. Upbeatles is blij met deze tijd van het jaar, noem ons gerust fans van kneuterigheid. Binnen nu en een week of twee horen we de eerste Driving Home For Christmas- en Last Christmas-deuntjes de huiskamers weer in schallen. En ook al hebben we die al duizenden keren gehoord, wij krijgen er geen genoeg van!

Eindejaarsquiz 2022 Upbeatles Nijmegen Utrecht

Sluit het jaar vrolijk af

Wij hebben er in elk geval zin in en zijn alweer druk bezig met de invulling van onze eindejaarsplanning. Muziekbingo’s, pubquizzen, popquizzen, themaquizzen: het komt allemaal weer langs de komende weken. Jou en je vrienden een onvergetelijke winteravond bezorgen; dat is wat Upbeatles het allerliefste doet. En wat is nou leuker dan het jaar afsluiten met een vonkende pubquizavond

Doe mee aan de eindejaarsquiz 2024

Zoals je inmiddels van ons gewend bent, organiseren we ook aan het eind van dit bewogen 2024 weer een eindejaarsquiz. Het was weliswaar een jaar om op sommige vlakken gauw te vergeten, maar laten we het vooral feestelijk en spelenderwijs afsluiten. Hoe zat het ook alweer? Waarom plakten mensen zich vast aan schilderijen en kunstwerken? Hoeveel jaar zat Queen Elizabeth op de Engelse troon? En waarom was de witte Beloega ook alweer in het nieuws? Het komt allemaal terug in een gloednieuwe quiz die we voor je gaan samenstellen.

Vraag offerte aan

Witte beluga Seine 2022
Upbeatles Utrecht Nijmegen muziekquiz

Met Upbeatles het jaar uitknallen!

Trommel je slimste vrienden op, kijk de nieuws-jaaroverzichten nog eens terug en bind de strijd aan met andere teams. Wij bieden jou weer een avondje vermaak, spanning en competitie! De Upbeatles 2024 eindejaarsquiz zit boordevol met trivia, foto’s, video’s, muziek en natuurlijk nieuwsfeitjes uit het bijna afgelopen jaar. Speel mee en knal met ons het nieuwe jaar in! Zien we je snel verschijnen?! Meer informatie vind je op onze agenda.

Neem contact op

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord