WK Voetbal 2022

We hebben er 4 jaar op moeten wachten, maar eindelijk staat het WK voetbal weer voor de deur. En eerlijk gezegd voelt het deze keer nog wat onwennig. Want een wereldkampioenschap voetbal gehouden in de winter is voor iedereen een nieuwe ervaring. Om over de overige omstandigheden in gastland Qatar nog maar te zwijgen.

Het kan zomaar gebeuren

Maar gevoetbald wordt er, en na 8 jaar afwezigheid is Oranje ook weer van de partij! Laten we hopen dat onze helden zich laten horen naast het veld en laten gelden óp het veld. En dat zou zomaar eens kunnen gebeuren, want we hebben een uitgebalanceerde en gretige selectie. Voor de verandering is onze defensie, met jongens als Timber, De Ligt, De Vrij, Aké en natuurlijk aanvoerder Virgil van Dijk, van wereldtop-niveau. Op het middenveld strooien Frenkie de Jong en Berghuis met splijtende passes. En onze voorhoede kan met spelers als Depay, Bergwijn en Cody Gakpo elke defensie pijn doen. We beginnen de Oranjekoorts al lichtelijk te voelen!

Louis Van Gaal, de bondscoach die we nodig hebben!

Laten we bovendien bondscoach Louis van Gaal niet vergeten. Hij loodste onze jongens op het WK van 2014 naar een fantastische derde plek. Zijn ervaring en tactisch inzicht kunnen het elftal zomaar tot heel ver in het toernooi brengen. Zou het dan eindelijk gebeuren? Worden we wereldkampioen?.. Wat er ook gebeurt: Upbeatles heeft er vertrouwen in en staat achter Van Gaal en zijn jongens!

Vraag offerte aan

Upbeatles voetbal quiz
WK Qatar quiz online of kroeg Upbeatles

Upbeatles maakt het WK nog leuker

Ook wij zitten niet stil de komende weken. Upbeatles verzorgt tijdens het WK Voetbal 2022 regelmatig een pubquiz, zowel online als in de kroeg. Bekijk de wedstrijden met je vrienden thuis of in het café… en speel het spel daarna nog even door en quiz je tegenstanders tureluurs! Laten we het toernooi nog wat meer glans en spanning geven, trommel je vrienden op en test je kennis over voetbal, muziek en actualiteit. En wie weet gaan er jullie dan, net als onze jongens hopelijk, als winnaars vandoor. We kijken er naar uit om je online of in de kroeg te ontmoeten! Meer informatie vind je op onze agenda.

Neem contact op

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord