Upbeatles 2021

Oké dan, nog een keertje achterom kijken naar Upbeatles 2021. Een recap van een tweede jaar met corona. We dachten dat we na 2020 niet nóg een topjaar mochten beleven. De nieuwigheid van het online quizzen mocht er dan wel af zijn, maar ook in 2021 vierden we veel en groots. Het was een jojo-jaar met Upbeatles. 👉Schakelen: online gaan, beperkt offline live gaan 🆚 halfvol offline live gaan om tenslotte dan toch maar weer online te gaan. Tijd voor een automaat?

Jubileum

➓ Zoals de Bee Gees ooit zongen ‘I Started A Joke’: zo begon het bij ons in 2011 met een grap ‘laten we een muziekquiz doen eens in de maand.’ In oktober speelden we voor het eerst een popquiz in Café Lijn 4 te Utrecht. Het allereerste fragment was -hoe toepasselijk- October van U2. In oktober ’21 was het ineens 10 jaar later en vierden we ’n jubileum onder het mom van je hobby je werk maken. Vooral dank aan jullie vaste en minder vaste deelnemers!

KPN Commercial De Thuiswerkers

🔅Rijkdom I: In december 2020 werden we benaderd of we wilden meewerken aan een commercial voor KPN. Omdat corona ervoor zorgt dat veel mensen thuis moesten werken, besloot dit voormalige staatsbedrijf een campagne te starten rondom het nieuwe thuiswerken. En wij mochten hieraan meewerken. Wow, wat gaaf! Je kunt de commercial over De Thuiswerkers nog eens terugzien op Facebook of Instagram.

Nieuwe website

We mochten een nieuwe website lanceren. De oude site liet ondanks alle ducttape steeds meer kuren zien. Een kers 🍒op de taart dankzij Hyperconnected. Een fris en superstrak design en een heldere structuur met nieuwe teksten en menu’s. Omdat we toch bezig waren, dan ook maar veel nieuwe foto’s dankzij onze huisfotograaf Bart. Want de foto’s van de stream vanuit Paradiso willen we graag met jullie delen.

Borrelpakketten

Een online quiz is nog leuker met een borrelpakketje 🍻. Een kleine 1000 borrelpakketten ingepakt en geleverd met de fiets door My Dear Beer, hulde! Maar ook de pakketjes die we mochten weggeven aan de lucky few tijdens de 138 streams op YouTube. Dank Pinteleren, Milky Road Brewery en de Bierverteller.

Presentatoren

Ook in 2021 konden we niet meer alle quizzen samen of alleen doen. Onze freelancers zorgden ervoor dat er veel aan elkaar werd gepraat, veel dank! Joep Peters, Mark Herberts, Suzanne Loermans, Aline Oosterhof, Machil Deinum, Lucas van Leeuwen, Kees Dorresteijn, Hilko Appels en Jim Fasel. Stuk voor stuk een fijne quizmaster en een aanwinst voor Upbeatles!

Upbeatles 2021 Quizplezier

🔝Top dat we quizplezier mochten brengen in Nijmegen e.o. (Linku, Radboud University, Gemeente Wijchen, Proud Experts, Planon, Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging) en aan de rest van Nederland KNVB, SVB Sociale Verzekeringsbank, Universiteit Utrecht, UWV, Amsterdam UMC en de rest van de in totaal 184 opdachtgevers. Hopelijk wordt 2022 weer net zo leuk als 2021!

Het goede doel

❤️Met liefde haalden we geld op voor een tweede benefietquiz voor Right To Play Nederland. Tijdens de sportquiz voor de stichting van oud-Olympisch kampioen schaatsen Johann Olav Koss haalden we wederom veel geld op. Ook voor het Oranjefonds en Giving Tuesday verleenden we graag onze medewerking.

Upbeatles op het NOS-journaal

🔅Rijkdom III: om dan het jaar Upbeatles 2021 nog meer cachet te geven: op 29 december waren we in het NPO NOS journaal primetime om 20.00 te zien. Op onze Facebookpagina kun je de reportage van het 8 uurjournaal nog eens terugkijken. Dus na al een keer op de radio te horen zijn geweest, hierbij ook beeld van de NOS.

Werken brengt ons allemaal samen: hard werken, tegenslagen verwerken, successen vieren, vrijheid, vakantie vieren (sommigen iets meer dan de ander), maar ook samenwerken en vooral: gewoon dat doen wat je leuk vindt. Een fijn jaar!

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie