Upbeatles bier

You’ve been rickrolled! Zo voelde het een beetje toen we in november 2022 onze eigen bier lanceerden tijdens de Friends quiz bij en Oproer Café in Utrecht. Totaal verrast waren we voor de helft, Pascal had niet in de gaten toen Jochem aankondigde dat we 2000 liter bier met ons eigen logo, etiket en bijpassend bierviltje hebben laten brouwen. Never Gonna Quiz You Up, het bier dat speciaal is gebrouwen voor Upbeatles door Brouwerij Oproer uit Utrecht, is een onweerstaanbaar blond biertje van 6,2% dat onze pubquizavonden onvergetelijk zal maken!

Never Gonna Quiz You Up Upbeatles bier?

Met een heldere, gouden kleur en een verfrissende smaak die perfect past bij elk type pubquiz, is Never Gonna Quiz You Up het ideale drankje om je team op te vrolijken terwijl je je hersens breekt over de meest uiteenlopende vragen. En als je niet zo’n quizfanaat bent, dan is dit bier gewoon heerlijk om te drinken tijdens een gezellige avond met vrienden. Natuurlijk verwijst het naar Never Gonna Give You Up van Rick Astley, een grote hit uit 1987.

Blond biertje

Brouwerij Oproer uit Utrecht heeft er alles aan gedaan om dit biertje uniek en onweerstaanbaar te maken. Het is een bier dat perfect past bij de sfeer van Upbeatles en de pubquizzen die we organiseren. Het bier heeft een lichte, frisse smaak met een subtiele hint van hibiscus en een zachte, schuimige kraag die je het gevoel geeft dat je echt iets bijzonders drinkt. Met een klein zuurtje erbij. Voor 6 flesjes betaal je slechts 15 euro ex. verzendkosten.

Waar kan ik Upbeatles bier bestellen?

Of je nu een fan bent van pubquizzen of gewoon op zoek bent naar een nieuw, verfrissend biertje om te proberen, Never Gonna Quiz You Up is zeker de moeite waard om te proeven. Je kunt het bier bestellen via de website van de brouwerij, via ons of via onze vaste bierleverancier My Dear Beer en het wordt snel bij je thuis geleverd.

Dus waar wacht je nog op? Schenk een lekker koud biertje in, zet je hersens op scherp en begin met het beantwoorden van de meest uitdagende pubquizvragen die je kunt bedenken. Never Gonna Quiz You Up is het biertje dat ervoor zorgt dat je altijd een winnaar bent! Proost!

Meer informatie over de mogelijkheden en kosten voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met behulp van het contactformulier of bel naar 06-28824738.

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie