Zorgactie Upbeatles voor zorg en horeca

Toen we in maart begonnen met onze online uitzendingen hadden we eigenlijk maar een doel voor ogen. We wilden voornamelijk ons publiek vermaken gedurende de lockdown vanwege het corona-virus. We streamden voor iedereen die zich verveelde en iets te doen wilde hebben. Dus waarom niet gewoon een pubquiz online. Mensen konden gratis meedoen met onze quizzen en, geheel vrijwillig, een donatie achterlaten via Geef.nl. Dit liep een beetje uit de hand.

Upbeatles vouchers Radboud UMC Nijmegen
Upbeatles vouchers zorg CWZ Nijmegen

Donaties in ruil voor vouchers

Het bedrag wat we binnenhaalden met onze streams was voldoende om van te kunnen leven. Dus we bedachten tegelijkertijd iets leuks en vooral zinvols. We besloten een actie op te starten om geld in te zamelen voor onze vaste locaties. Het geld wat we binnenhaalden, gebruikten we om vouchers a 25 euro per stuk te kopen bij onze vaste horecalocaties. In totaal zo’n 20 locaties. Deze vouchers zijn uiteindelijk weggegeven aan het zorgpersoneel van ziekenhuizen in Utrecht (Diak, UMC en Antonius) en Nijmegen (Radboudumc en CWZ).

Upbeatles zorgactie Meneer Smit Wijchen

Zorgactie Upbeatles levert 22.000 euro op

Allereerst onze dank voor alle gulle giften aan onze Zorghelden/horeca-actie van de afgelopen maanden. Het aantal donaties, en vooral de hoeveelheid euro’s, hebben zelfs onze meest positieve verwachtingen ruimschoots overtroffen.
Toen we besloten tot deze zorgactie, leek een bedrag van ergens tussen de vijf- en tienduizend euro al hoog gegrepen. Maar al snel bleek dat jullie massaal doneerden en we het bedrag dus naar boven konden bijstellen. Met uiteindelijk ruim twintig(!)duizend euro als netto-opbrengst.

Upbeatles vouchers horeca en zorg corona
Upbeatles zorgactie BUUR Nijmegen

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie