Upbeatles interviews

De afgelopen tijd is Upbeatles in het nieuws geweest met een aantal interviews. Hartstikke leuk natuurlijk, dus we willen je dit niet onthouden. Onze quizmaster Jochem werd speciaal uitgekozen als pubquizmaster voor Frisse Mosterd. Op culinair gebied is dit het horecablad van Utrecht en omstreken. Jochem werd als één van de horecahelden geïnterviewd voor dit blad. De horeca bestaat namelijk niet alleen maar uit kelners en koks, maar ook een hele grote kring van mensen die ervoor zorgen dat de horeca goed draait.

Upbeatles interviews: Expositie Frisse Mosterd

Op maandag 13 februari werd door Burgemeester Van Zaanen de expositie geopend waar onder andere dus een portret van onze quizmaster hangt. ‘De expositie is onderdeel van de lancering van de nieuwste editie van Frisse Mosterd, die dit keer geheel in het teken staat van Utrechtse persoonlijkheden die de horeca in onze stad kleur geven. Van toiletjuffrouw tot taxichauffeur.’, aldus het blad. Het was een leuke bijeenkomst met een aantal schitterende foto’s en speeches van de aanwezigen. De foto is gemaakt door Sanne van Hemert.

Upbeatles Jochem Geerdink

Pubquiz Utrecht

Upbeatles verzorgt veel quizzen in Utrecht. We hebben inmiddels locaties bij Grand Café Lebowski, Café Lijn 4, Klein Berlijn, Jozef en Camping Ganspoort. We organiseren daarnaast ook op meerdere locaties een muziekbingo en een muziekquiz. Voor een compleet overzicht kun je het beste in onze agenda kijken.

Upbeatles interview met Bierenappelsap

Op de website van Bierenappelsap kun je veel informatie vinden wat je als ouder kunt doen met je kinderen in de regio Utrecht, ’t Gooi en Utrechtse Heuvelrug. Het platform stuurde en verslaggever er op uit om verslag te doen van onze maandelijkse pubquiz in ’t Hoogt. Uiteraard konden ze ook niet laten om zelf mee te spelen. Het hele verhaal rondom pubquizzen, bier en gezelligheid kun je hier verder lezen.

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie