Burgemeester Jan van Zanen Quizmaster

Burgemeester Jan van Zanen quizmaster bij Upbeatles? In april van dit jaar hebben we een gastoptreden van Jan van Zanen in onze quizzen weten te regelen. Als quizbedrijf zijn we constant bezig met het bedenken van leuke nieuwe concepten, vragen en rondes voor onze quizzen. In het voorjaar van 2017 ontstond het idee om met een bekende persoon uit Utrecht een filmpje op te nemen. Het leek ons een leuk idee om een aantal vragen te filmen met Jan van Zanen, burgemeester van Utrecht, en hem dus als gastpresentator naast ons te laten optreden. Helaas kon dit niet live gebeuren, omdat de burgemeester een overvolle agenda heeft. Het filmpje kun je terugkijken op onze Facebookpagina

Voor onze vaste quizzen in Café Lijn 4 en Grand Café Lebowski hebben we tien vragen verzonnen en die laten verfilmen met de burgervader in de hoofdrol. Het was een ontzettend leuke ervaring om met hem dit op te nemen, omdat het voor ons ook een geheel nieuwe ervaring was. Hieronder zie je een stukje film met daarin Jan van Zanen als quizmaster.

Lunch met Jan van Zanen

Zoals gewoonlijk wint het team wat bij ons wint niet alleen eeuwige roem of een handdruk van de quizmaster, maar ook altijd een leuke prijs. Dit keer kon je naast deze prijs ook een lunch winnen met Jan van Zanen zelf. Schitterend toch?

Op zaterdag 22 juli 2017 mochten de winnende teams van de quizzen bij Café Lijn 4 en Grand Café Lebowski aanschuiven in laatstgenoemde locatie. Tijdens deze lunch werden teamleden van D-Loquentia en de Nullijn door Van Zanen naar hun specifieke bijdragen aan het team gevraagd. Meer informatie over deze lunch kun je lezen via DUIC, de Utrechtse internetcourant. Mocht je als burgemeester jaloers zijn en denken: hey, dat wil ik ook! Neem dan gerust contact met ons op en we komen graag bij je langs om een gaaf en leuk filmpje op te nemen.

Burgemeester Jan van Zanen luncht met de winnaars van de pubquiz bij Upbeatles
  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie