Jaarklassement 2017

De eindstand van het jaarklassement 2017 van de pubquiz bij Café Lijn 4, Café Zus en de muziekquiz bij Café Lijn 4 hadden jullie nog van ons tegoed. Dit jaar spelen we sowieso weer een jaarklassement voor de pubquiz in Zus. Wat je daarvoor moet doen? Je moet minimaal acht quizzen in 2018 meespelen voor een notering in de eindstand. Speel je meer quizzen mee, dan tellen alleen de acht beste quizzen mee. Genoeg reden om te komen dus!

Jaarklassement muziekquiz Cafe Lijn 4

Laten we beginnen met ons oudste klassement, die van de maandelijkse muziekquiz in Café Lijn 4. In 2018 gaan we onze 75ste muziekquiz maken en organiseren: meedoen is winnen! Het jaar 2017 was qua opkomst nogal wisselvallig, maar uiteindelijk wisten twee teams te strijden om de prijzen: Comfortably Numb op de eerste plaats en good-old Iris & The Goo Goo Dolls op een mooie tweede plaats. Voor de volledigheid hieronder de eindstand.

Iris & The Goo Goo Dolls muziekquiz Utrecht Upbeatles
Comfortably Dumb Upbeatles Muziekquiz Utrecht 2017

Jaarklassement pubquiz Cafe Lijn 4

De top twee van het klassement is precies hetzelfde als vorig jaar. Toen wist Die Tijd Van De Maand ook te winnen, maar dan onder een andere naam: 50 Days Of Green Happiness. Wie gaat ze in 2018 verslaan? Helaas wisten The Questionables het podium niet te halen dit jaar, ze werden slechts zevende. Hun plaats is door D-Loquentia overgenomen. Hopelijk dit jaar beter! Hulde aan alle prijswinnaars en we zien jullie graag terug op iedere tweede maandag van de maand in Café Lijn 4 voor de pubquiz in Utrecht. Wil je de volgende keer meedoen met een muziekquiz in Utrecht? Dat kan op elke laatste maandag van de maand. We zien je graag terug.

Jaarklassement pubquiz Cafe Zus

Naast Utrecht organiseren we ook quizzen in Amsterdam, Nijmegen en last but not least Wijchen. In 2017 speelden we ook hier een jaarklassement, waarbij de winnaars van de wisseltrofee dezelfde zijn als vorig jaar. Rico Suave (een onvervalste foute 90s clip) wist op glorieuze wijze hun eerste plek te handhaven. Hulde!

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie