WK voetbal quiz 2018

De WK voetbal quiz 2018 van Upbeatles moet je een keertje gespeeld hebben. Met de wedstrijd Rusland tegen Saoedi-Arabië is het WK voetbal 2018 in Rusland begonnen. Vier weken lang zullen de 64 wedstrijden live te zien zijn bij de NPO en in de elf speelsteden in Rusland. Helaas heeft het Nederlands elftal zich niet weten te kwalificeren voor dit grote toernooi. Maar voor de echte voetballiefhebber begint in juni het mooiste voetbaltoernooi van het jaar.

WK Voetbal 2018

WK voetbal quiz 2018 spelen

De WK voetbal quiz 2018 bestaat standaard uit tien rondes waarin je algemene kennis wordt getest over het grootste voetbalevenement ter wereld. Verwacht vragen óver, en fragmenten ván deelnemers aan het komende WK, maar bijvoorbeeld ook vragen over legendarische WK-momenten uit het (recente) verleden.

Alles bij elkaar krijg je een veelzijdige, laagdrempelige maar bovenal vermakelijke quiz voorgeschoteld met niet alleen kennisvragen, maar bijvoorbeeld ook plaatjes-, video-, audio- en muziekrondes. De quiz is uitermate geschikt om in het café met quizmaster te spelen, maar ook om thuis met je vrienden uit te maken wie de grote voetbalkenner is. Vragen vanaf het allereerste WK in 1930 tot nu komen voorbij. Er zit ook een speciale ronde over Nederland op het WK bij. Extra leuk dus!

WK voetbal quiz 2018 bestellen

Je kunt de quiz bestellen via het contactformulier of bel direct met Upbeatles op 06.228 247 38. Als je de quiz kant en klaar besteld, dan krijg je van ons alle bestanden digitaal verstuurd inclusief antwoordenboekjes, geluidsbestanden en plaatjesronde. Wil je een quiz met quizmaster voor bijvoorbeeld in je café of kroeg, dan staan we je graag te woord om de mogelijkheden te bespreken. Wil je een keertje meespelen, houd dan onze agenda of like ons op Facebook. Dan blijf je op de hoogte van onze quizzen in het land.

Wil je een andere quiz bestellen in je kroeg of met je vrienden, dat kan natuurlijk ook. Bekijk hiervoor onze andere quizzen.

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie