Top 2000 quiz 2018

Top 2000 quiz 2018

Het is weer december, dat betekent dat de gezelligste maand van het jaar weer aangebroken is, tijd dus voor de Top 2000. Kerst, oud & nieuw, lekker eten en drinken met familie en vrienden hoort er ook bij. Deze ‘lijst der lijsten’ dient als inspiratie voor een muzikaal spektakel waarbij een hele hoop klassiekers én moderne acts de revue passeren: van The Beatles tot Bruno Mars en van André Hazes tot Taylor Swift. Verwacht dus een veelzijdige, laagdrempelige en bovenal vermakelijke quiz, gepresenteerd door een quizmaster van Upbeatles. Psst: er zijn ook veel mooie prijzen te winnen.

Quiz

De quiz is geschikt om in een kroeg of een café te spelen, maar ook erg leuk om bij de traditionele Kerstborrel te organiseren. Het evenement is erg laagdrempelig en hierdoor ook geschikt om met veel mensen te spelen. Van jong tot oud en van alwetende tot popprofessor, iedereen komt aan de beurt.

Top 2000 quiz 2018

Hoe werkt de Top 2000 quiz?

Een Top 2000 quiz bestaat uit een aantal rondes, waarbij het thema dus de lijst der lijsten van NPO Radio 2 centraal staat. We maken de quiz voor iedereen toegankelijk, waarbij de quiz dus meer is dan alleen titel en artiest raden. Een fotoronde, een rijtjesronde, Kahoot!, maar ook leuke trivia over artiesten uit de Top 2000 komen voorbij. Upbeatles zorgt voor de quiz zelf, de pennen en de antwoordboekjes. Een quizmaster van Upbeatles legt aan het begin van de quiz het het spel uit. Kortom: Upbeatles zorgt ervoor dat je een superleuke avond vol muzikale hoogtepunten beleeft.

Muziekbingo

Bij de Top 2000 quiz organiseren we vaak een leuke en laagdrempelige muziekbingo onder het mom van: ‘Lekker Lallen Met Z’n Allen’. Iedere deelnemer speelt individueel mee met de bingo met een bingokaart. Op deze kaart staan 24 vakjes met grote hits uit de Top 2000. De titel en artiest staan al vermeld in een vakje, want het gaat bij de muziekbingo om het invullen van lijnen en uiteindelijk de volle kaart. De fragmenten komen in willekeurige volgorde voorbij, de quizmaster weet dus niet wat er voorbij komt. Heb je een foute bingo, dan mag je naar voren komen om een liedje te zingen.

Muziekbingo Top 2000 quiz Upbeatles

Boeken

Wil je een Top 2000 quiz boeken, wees er dan snel bij, want onze agenda stroomt snel vol in december. Je kunt ons boeken via het contactformulier of als je liever even belt: bel met Pascal op 06.228 247 38

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie