Top 2000 pubquiz

Sluit het jaar swingend af samen met jouw collega’s, vrienden, familie of sport team tijdens de Upbeatles Top 2000 quiz. De kerstborrel zal nooit meer hetzelfde zijn!

Upbeatles Top 2000 kerstborrel

Kerstborrel

Het organiseren van een kerstborrel brengt toch altijd een soort druk met zich mee. Je wilt iets organiseren waar iedereen aan kan meedoen, wat iedereen leuk vindt maar vooral iets gezelligs.

Daarom is de Top 2000 pubquiz van Upbeatles de beste optie voor jouw kerstborrel. Van Queen tot Guus Meeuwis, van Coldplay en Marillion tot Lionel Richie en van Led Zeppelin (trivia: Stairway To Heaven was nooit een officiële single) tot Abba. Alle top nummers en -artiesten van de afgelopen jaren komen voorbij.

Muziekquiz met geluidsfragmenten

Deze interactieve Top 2000 pubquiz bestaat uit verschillende vragen. Van kennisvragen tot fotorondes en video rondes: de quiz wordt audiovisueel gespeeld wat de interactie tussen de deelnemers verhoogd. Er geldt één belangrijke regel: aan het einde van Top 2000 pubquiz zit niemand meer stil! De voetjes gaan sowieso van de vloer!

Top 2000 quiz boeken

Top 2000 quiz muziekbingo

Top 2000 bingo

Naast de keuze voor een pubquiz kun je ook kiezen voor een Top 2000 bingo! Laagdrempelig, herkenbaar en lekker lallen met zijn allen. Dat is wat je kan verwachten van de Top 2000 muziekbingo.

Iedereen krijgt een unieke bingokaart met daarop nummers uit de Top 2000. Hoor je een nummer die op jouw kaart staat? Dan mag je hem afkruisen. Valse bingo? Natuurlijk moet je dan een nummer uit de Top 2000 zingen!

Neem contact op

Online kerstactiviteit

Collega’s, vrienden of familie door heel het land? Geen probleem! De Top 2000 quiz kunnen wij ook gemakkelijk online uitvoeren.

Het enige dat je nodig hebt is goede wifi, een webcam en een hoop enthousiastelingen. Zo krijg je het hele gezelschap bij elkaar zonder dat mensen moeten reizen. Scheelt ook weer een avondje bobben ;).

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord

  • Vanwaar de naam Upbeatles?

    Ooit zijn we begonnen met het deelnemen aan quizzen onder de naam Upbeatles. Logischerwijs hebben we dus onze bedrijfsnaam hiernaar vernoemd.

  • Organiseren jullie weleens een themaquiz?

    Sinds 2011 hebben we veel thema’s in onze quizzen verwerkt. van de jaren ’70 tot aan de 00’s muziekquiz, films, Disney, Harry Potter, How I Met Your Mother tot aan Star Wars, Nationale Geografie, voetbal en sport in het algemeen. Mis je een thema? Vraag naar de mogelijkheden.