Top 2000 quiz

Wanneer de laatste maanden van het jaar zijn ingegaan, dan betekent dat voor veel bedrijven dat ook de voorbereiding voor de traditionele kerst- en nieuwjaarsborrels in gang is gezet. Maar waarom eens niet een keer iets anders voor je personeelsfeest of bedrijfsuitje? De kerstborrel wordt nooit meer hetzelfde met de Top 2000 quiz van Upbeatles.

Upbeatles Top 2000 kerstborrel

Kerstborrel

Met het oog op het sinds 1999 populaire radio-evenement van NPO Radio 2, ontwikkelden wij een speciale Top 2000 quiz. Een muzikaal spektakel waarbij veel klassiekers de revue passeren. Van Queen tot Guus Meeuwis, van Coldplay en Marillion tot Lionel Richie en van Led Zeppelin (trivia: Stairway To Heaven was nooit een officiële single) tot ABBA, ze komen allemaal voorbij.

Bedrijfsuitje

Een Top 2000 quiz tijdens een bedrijfsuitje, personeelsfeest of als leuke afwisseling tijdens de borrel? Dat kan. We hebben met veel plezier heel wat bedrijfsuitjes met quiz verzorgd voor bedrijven als Rijkswaterstaat, IKEA, Oracle, Unicef en Rabobank. Wil je de Top 2000 quiz in jouw kroeg laten plaatsvinden? Of een top 2000 quiz voor je bedrijfsfeestje of andere groepsactiviteit organiseren?

Top 2000 quiz boeken

Top 2000 quiz muziekbingo

Top 2000 muziekbingo

Laagdrempelig, herkenbaar en lekker lallen met zijn allen, dat is de Top 2000 muziekbingo. In plaats van getallen vink je de fragmenten met je bingodabber af.

Neem contact op

  • 10+ jaar ervaren quizmasters
  • Eerste online pubquiz van NL
  • Video en audio ondersteuning

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord

  • Vanwaar de naam Upbeatles?

    Ooit zijn we begonnen met het deelnemen aan quizzen onder de naam Upbeatles. Logischerwijs hebben we dus onze bedrijfsnaam hiernaar vernoemd.

  • Organiseren jullie weleens een themaquiz?

    Sinds 2011 hebben we veel thema’s in onze quizzen verwerkt. van de jaren ’70 tot aan de 00’s muziekquiz, films, Disney, Harry Potter, How I Met Your Mother tot aan Star Wars, Nationale Geografie, voetbal en sport in het algemeen. Mis je een thema? Vraag naar de mogelijkheden.