Upbeatles Top 2000 kerstborrel

Gezelligste avonden met de top 2000 quiz

Het plannen van een gezellige avond kan best wat stress opleveren. Je wilt iets leuks organiseren waar iedereen van kan genieten. Met als belangrijkste ingrediënten een goede sfeer en muziek voor elke smaak!

De Top 2000 quiz is dé keuze voor een onvergetelijke avond! Van Queen tot Guus Meeuwis, van Coldplay en Marillion tot Lionel Richie, en van Led Zeppeling tot Abba. Alle 2000 top hits en klassiekers van de afgelopen jaren komen voorbij!

Muziekquiz met geluidsfragmenten

Onze interactieve Top 2000 quiz bestaat uit verschillende vragen. Jouw muziek kennis wordt getest door middel van verschillende soorten kennisvragen tijdens foto- en videorondes. Wat zorgt voor meer interactie en strijd tussen de teams of deelnemers! 

Bij de top 2000 quiz geldt er één gouden regel: aan het eind van de avond zit niemand meer stil. De voetjes gaan sowieso van de vloer. De quizmaster komt langs op locatie en zal zorgen voor een spectaculaire en swingende avond! 

Top 2000 quiz boeken

Top 2000 quiz muziekbingo

Top 2000 bingo

Iets rustiger aan doen? Naast de keuze voor een top 2000 quiz kun je ook kiezen voor een Top 2000 bingo! Dit is laagdrempelig, herkenbaar en iets minder actief. Maar het zorgt alsnog voor het nodige plezier. Dit is wat je kan verwachten van de Top 2000 bingo:

Iedereen ontvangt een unieke bingokaart met nummers uit de Top 2000. Hoor je een nummer dat op jouw kaart staat? Dan mag je het afstrepen. Valse bingo? Dan moet je een nummer zingen! 

Neem contact op

Online Top 2000 quiz

Wil je graag een online activiteit organiseren omdat je collega’s, vrienden of familie verspreid zitten? De Top 2000 quiz kan ook online.

Het enige dat je nodig hebt is:

 • Goede wifi
 • Een webcam
 • Hoop enthousiastelingen en fanatieke deelnemers! 

Let the game begin!

 • 10+ jaar ervaren quizmasters
 • Eerste online pubquiz van NL
 • Audiovisuele en op maat gemaakte quizzen

Pubquiz organiseren?

Meer informatie

Vraag en antwoord

 • Vanwaar de naam Upbeatles?

  Ooit zijn we begonnen met het deelnemen aan quizzen onder de naam Upbeatles. Logischerwijs hebben we dus onze bedrijfsnaam hiernaar vernoemd.

 • Organiseren jullie weleens een themaquiz?

  Sinds 2011 hebben we veel thema’s in onze quizzen verwerkt. van de jaren ’70 tot aan de 00’s muziekquiz, films, Disney, Harry Potter, How I Met Your Mother tot aan Star Wars, Nationale Geografie, voetbal en sport in het algemeen. Mis je een thema? Vraag naar de mogelijkheden.